Son dakika! Sivas Gürün'de 4.7 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 20.19'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 5,3 kilometre derinliğinde oluştu.

Son dakika! Sivas Gürün'de 4.7 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.19'da, merkez üssü Sivas'ın Gürün ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Depremin, yerin 5,3 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ
Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il afet bölgesi ilan edilmişti. AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, Sivas'ın Gürün ilçesinin de afet bölgelerine eklendiğini açıkladı.

Tatar, "Depremden etkilenen 11 ilin dışındaki bazı şehirlerin ilçelerinde de birtakım hasarlar var. Bu anlamda Niğde'nin değişik ilçelerinde, Sivas'ın Gürün ilçesinde, Kayseri'nin depremin merkez üssüne yakın ilçelerinde birtakım hasarlı binaların olduğu yönünde bilgiler var. Bir yandan bu yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Hasar tespit çalışması tamamlanan Sivas'ın Gürün ilçesi de 'genel hayata etkili afet bölgesi' olarak şu anda değerlendirilmiş durumda." açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü Kırçuval Otel'in sahibi tutuklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü Konya'nın Ereğli ilçesinde deprem