Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü

Son dakika haberleri... MİT, terör örgütü PKK'nın 2007'deki Dağlıca saldırısının planlayıcısı olan sözde Suriye genel asayiş sorumlusu Müzdelif Taşkın'ı etkisiz hale getirdi. Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da olduğu tespit edilen PKK'lı Taşkın öldürüldü.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü

MİT terör örgütü PKK'ya nefes aldırmıyor. 2007'de 12 askerimizin şehit olduğu saldırının planlayıcısı Suriye'de öldürüldü.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü - Resim : 1

KAMIŞLI'DA TESPİT EDİLDİ

PKK'nın sözde Suriye genel asayiş sorumlusu, 2007'deki Dağlıca saldırısının planlayıcısı Müzdelif Taşkın'ı, Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü - Resim : 2

PKK'YA 1988'DE KATILDI

PKK'nın kırsal kadrolarına 1988 yılında katılan Aslan Çele kod adlı Müzdelif Taşkın, geçmişten bu yana örgüt adına yaptığı eylemler nedeniyle MİT'in hedef listesine dahil edildi.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü - Resim : 3

DAĞLICA SALDIRISINDA 12 MEHMETÇİK ŞEHİT OLMUŞTU

Terör örgütü PKK, 21 Ekim 2007'de gece saat 00.20'de Hakkari ilinin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyünde konuşlu Türk Silahlı Kuvvetleri Komando Taburuna karşı ağır silahlarla saldırı düzenlemişti.

Genelkurmay Başkanlığı o dönem yaptığı açıklamada 150 kişilik terörist grubun saldırısında 12 askerimizin şehit olduğunu açıklamıştı. Saldırıda 16 askerimiz de yaralandı.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü - Resim : 4

35 YIL ÖRGÜTTE FAALİYE GÖSTERDİ

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre etkisiz hale getirilen terörist yaklaşık 35 yıldır PKK bünyesinde faaliyet göstermesi münasebetiyle çok sayıda eylem organize etti ve eylemlere bizzat katıldı. PKK için önemli bir kadro olan Taşkın'ın etkisiz hale getirilmesi örgüt içerisinde büyük yıkım oldu.

Son Dakika: MİT Dağlıca saldırısının planlayıcısı PKK'lı Müzdelif Taşkın'ı öldürdü - Resim : 5

Irak'ta facia! Her saniyesi kameralarda 2 ilde terör operasyonu! HDP il sözcüsü ve ilçe başkanları dahil 20 kişi gözaltında Belediyedeki rüşvet çarkı deşifre oldu! Kuzey Irak’ta 20 hedef imha edildi