Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye yönelik terör ve ekonomi saldırılarını hedef alan Bahçeli, "Kızılelma seferberliğinden ödün vermeyeceğiz. Azim varsa yenilgi yoktur" şeklinde konuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçları hakkındaki açıklamalarına da "Kavala'ya özgürlük istemek mi meşru" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 1

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

Türk Milleti önce Meclis açıp sonra devlet kurmayı başaran dünya üzerindeki ender milletlerden biridir.

Devlet ve milletiyle her şeyden Türkiye irademizi her şartta muhafaza edeceğiz. Diri umutlarla önümüze bakacağız. Dava ve siyaset mücadelemizi ülke ve millet sevdamızla yapmayı sürdüreceğiz.

Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir. Türk vatanı kıyamete kadar helali hakkımızdır. Üstünde hain planlar barınamayacaktır.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 2

"GAZİ MUSTAFA KEMAL DELİ DEĞİL MİLLİ MÜCADELE’NİN LİDERİYDİ"

Mütareke yıllarında, Refik Halid Karay, Aydede Dergisi’nde şöyle yazmıştı:

“Anadolu’da bir patırtı, bir gürültü, kongreler, beyannameler filan, sanki bir şey yapabilecekler! Hangi kuvvetin var, bu nasıl hayal kuzum Mustafa Kemal, sen deli misin?”

Kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal deli değil, Türk milletinin şerefli bir evladı, Milli Mücadele’nin de lideriydi. Şu hususu da söylemek isterim ki, bizim delimizde vardır, velimizde vardır. O deliler vatana meftundur, millete meftundur, bayrağa meftundur, bağımsızlığa meftundur, Türk’ün mefkûresine istikamet çizen feragat simgesi isimli isimsiz pek çok kahramandan ibarettir. En delimiz bile satılmış kalemlerden çok daha akıllı, çok daha zeki, çok daha adam oğlu adamdır.

Bunu özümsemek için gazyağı yokken lambada haşhaş yağı kullanan, mürekkep bulunmazken soba borularında biriken kurumları bezir yağıyla karıştırıp boya haline getiren ve sararmış kağıtlara içini döken, kağnıların üzerinde bağımsızlık hedeflerini taşıyan bir millete mensubiyet duymak lazımdır.

"TÜRKİYE'NİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK"

Ezelden beridir hür yaşadık yine hür yaşayacağımız tarih hükmüdür. Hangi çılgın bize zincir vuracak aklına şaşarız. Dikilse de dağlar karşımıza yıkarız, yırtarız olmadı parçalarız. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'ye hizmetle mükelleftir.

Cumhur İttifakı olarak kronik sorunlara neşter vurduk. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kazanımlarıyla ülkemizin önünü açtık. Gücüne güç kattık. Cumhur İttifakı güçlü ise vatandaşımızın alnı açık karnı toktur. Cumhur İttifakı güçlü olduğu sürece lider ülke Türkiye hedefi, Türk ve Türkiye vizyonu Allah'ın izniyle gerçekleşecektir.

Türkiye'nin ne geçmişinde ne de geleceğinde zillete yer yoktur. Koltuk kavgaları yapanlarda zaten umut yoktur. Terör uzantılarıyla sarmaş dolaşan olanlara kanacak da yoktur. Dün ne söylediysek aynı kanaatteyiz. Gevşek ve güvenilmez bir mizaca hiç sahip olmadık.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 3

Sorunların yayılmasındaki çarpıcı hız ve gelişme aynı oradan refah ve zenginliğin hakkaniyetli dağılımına yansımamaktadır. Dünyada yaklaşık 800 milyon aç varken buna karşılık obeziteden astronomik paraların harcanıyor olması da bir sorundur. Sefa sürenlerle sefalet içinde çırpınanların dünyanın adeta iki yarım küresi gibi olması tablonun derinleştiğini gösteriyor.

Terör, etnik ve bölgesel savaşlar insan hayatının ne kadar ucuzlaştığının sunmaktadır. Gemisini kurtaran kaptan mantığının çekim merkezidir. Böylesi bir dünyada insan hakları, demokrasi ve özgürlük ruhu sadece göz boyamaya yarayan düzeneklerdir. Mevcut dünyanın hali dağınık ve perişan olsa da Türkiye içine kapanamaz kendini soyutlayamaz sırtını dönemez. Ant olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz, ülkümüzden vaz geçmeyeceğiz kızılelma seferberliğinden ödün vermeyeceğiz, korkaklar direndi korkuluklar dikildi diye halkımızı ezdirmeyeceğiz, ülkemizi hiç bir alçağa çiğnetmeyeceğiz. Ahlak varsa yıkım olmayacaktır. Türkiye aleyhine işbirliği yapanlar kaybetmeye mahkumdur. Artık sözünü dinleten bir Türkiye var.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 4

KILIÇDAROĞLU'NUN 'MEŞRU DEĞİLDİR' SÖZLERİNE SERT TEPKİ

14 Mayıs'taki seçimler kapsamında TBMM teşekkül etmiş, Cumhur İttifakı da çoğunluğu kazanmıştır. 28 Mayıs'ta tekrarlanan seçimde ise milletimiz sağlam irade ile Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı devletin başı olarak görevlendirmiştir. 2. 5 yıla da kazasız belasız demokratik olgunlukla geçilmiştir. Karar Türk milletinin. Akıl tutulması yaşayan CHP Genel Başkanı'nın sözleri milletimize hakarettir. Parti içindeki kavgalardan milletimizin kararına saygı duymaması faşist düşüncelerdir. Cumhurbaşkanını seçen Türk milletidir. Bunun neresinde ahlaki ve siyasi meşruiyet yoktur. ABD ve İngiltere'de FETÖ'cüler masa kurmak mı meşruiyettir? Yeşil Sol'a sözler vermek mi, Kaval ve Demirtaş'a özgürlük istemek mi meşruiyettir? Kılıçdaroğlu anlatsın da dinleyelim. Kılıçdaroğlu'nun neresi meşrudur da bize ahkam kesmektedir.

EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN KÖK ÜCRET TALEBİ

Yaralar özenle sarılacak. güvenli bir gelecek kurulacak. Beklentisiz destekle kesintisiz hizmet sürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi felakete uğrayan kardeşlerimizin yanındadır.

Enflasyonla mücadelede başarılı sonuçlar alınmaktadır. Herkesin ortak şikayeti olan hayat pahalılığı olan günden güne tesirini kaybedecektir. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi hatta kök ücrete yansıtılması samimi dileğimizdir. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Küçük esnafın emeklilik gün sayısı güncellenmeli ve 7200'e indirilmelidir. Hepsinin yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 5

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI! "ESKİ VE YENİ BAKANLAR ÜZERİNDEN FETÖ OPERASYONU YAPILIYOR"

Meclis'in açıldığı gün İçişleri Bakanlığı binasının önüne kadar gelen teröristler bombalı saldırıda bulundu. Bu hain saldırıda 2 polisimiz yaralanmıştır. Kahraman polislerimize, mesai arkadaşlarına ve aziz milletimize geçmiş olsun diliyorum. Kayseri'de şehit edilen Mikail kardeşimizin ailesine de başsağlığı diliyorum. PKK'nın ölümsüzler isimli aparatı gerçekleştirmiştir. PKK'nın Türkiye'ye geri adım attırması mümkün değildir. bu soysuzların kökü kurutulacaktır. Terör ile huzur, güvenlik ve insanlık arasında ikinci bir seçenek yoktur. Canilere sahip çıkan ya da onlardan medet uman kim varsa durumunu tekrar gözden geçirmeli. 1 Ekim'deki saldırının önü ardı kesinlikle aydınlatılacak. Yardım ve yataklıkta kimler var açıklığa kavuşacaktır. Türkiye'ye yapılan bir saldırıdır. Sosyal medyadan İçişleri Bakanlığı üzerinden fitnelik salınması, eski ve yeni bakanlar üzerinden yapılanlar Türkiye düşmanlarının işine su taşımaktır. Sayın Soylu'nun hedef alınması ve görevdeki Bakanımız üzerine yapılan kumpas değildir, FETÖ'cülerin işidir. Terörle mücadeleyi sürdüren kamu görevlilerimizin itibarlarıyla oynanması çok tehlikeli sonuçlar verecektir. Bu vatan için kim canını ortaya koyar dendiğinde sağına soluna bakmaksızın ben varım diyen vatan evlatlarımızın korunması kaçınılmazdır. Ertelenmiş hesapları çatıştırarak devletin bölünmezliğini korumak güçtür. Vatanda hizmet eden evlatlarımızı incitirsek, kırıp küstürürsek günü geldiğinde şanlı mücadele esnasında arasak bile kimseyi bulamayız. Devlet yönetiminde duygusallık olmaz, devlet yönetiminde kahramana mükafat, haine cezadan başka bir şey olamaz. Terörle mücadelede deneyim kazanmış, kendini devlete millete vakfetmiş kim varsa başımızın üstünedir.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 6

YENİ ANAYASA ÇIKIŞI

MHP, yeni anayasanın hazırlanmasında 100 maddelik teklif metniyle hazırdır. Darbe anayasası değişmelidir. Darbe anayasası Türkiye'ye layık değildir. Yeni çağı kavrayan sivil bir anayasaya ihtiyacımız var. Kılıçdaroğlu'nun 'tek adamla anayasa olmaz' çıkışı aymazlıktır.

BAHÇELİ'DEN KIBRIS MESAJI

Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demeye gerek yok 'Kıbrıs Devleti' demek gerek. Tarihi ve kültürel birlikteliğin çatı kuruluşu olan Türk Devletleri Teşkilatı, Budapeşte’den Hazar’ın doğusuna uzanan köklü iş birliği ve kardeşliği zenginleştirecektir.

Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu! Üstümüze yağan bombaları unutursak gök girsin kızıl çıksın - Resim : 7

MHP Devlet Bahçeli
Ayşenur Arslan gözaltına alındı Çanakkale Boğazı'nda 147 metrelik konteyner gemisi arıza yaptı Aile Destek Programı ödeme takvimi belli oldu Bakan Yerlikaya duyurdu: Türkiye'de operasyon başlatıldı