Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir

Son Dakika: Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gazze'de sivilleri katleden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun savaş suçu işlediğini söyleyerek, "Bir çatışma ancak bu kadar onursuz, bu kadar şerefsiz olabilir. Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir" dedi.

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir

Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada Filistin'de devam eden sivil katliamına tepki göstererek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya 'terörist' dedi.

Hükümetin yürüttüğü diplomatik girişimleri desteklediğini söyleyen Akşener, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu toplantısında BM'ye çağrıda bulunması gerektiğini kaydetti.

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 1

İşte Akşener'in konuşmasından satır başları:

"İsrail Gazze'yi adeta bir atış talimi alanına çevirdi. 4 binden fazla sivil Filistinli öldü. Çocuklar Netanyahu'nun elinde katledildi. Bir çatışma ancak bu kadar onursuz, bu kadar şerefsiz olabilir. 

Gerçekler tüm çıplaklığıyla konuşulmalıdır. O gerçek de Netanyahu bir savaş suçlusudur, bir bebek katilidir. Netenyahu terörüyle, müzik festivalinde gençleri öldüren Hamas terörü birdir. 

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 2

Bir çatışma ancak bu kadar onursuz, bu kadar şerefsiz olabilir. Gerçekler tüm çıplaklığıyla konuşulmalıdır. O gerçek de Netanyahu bir savaş suçlusudur, bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir. Netenyahu terörüyle, müzik festivalinde gençleri öldüren Hamas terörü birdir. Bir terörist gibi muamele görmelidir. Gazze'de savaş suçu işleniyor.

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 3

"ABD BU KATLİAMA DÜPEDÜZ SPONSOR OLUYOR"

Dünya bu zulme sesiz kalmıştır, sessiz kalamaz, kalmamalı. ABD Başkanı Netanyahu'ya destek veriyor. Sözde eşitliğin sembolü ABD, yüzyılın en vahşi sivil katliamına düpedüz sponsor oluyor. 

Başta Batılı ülkeler olmak üzere bir çağrı yapmak istiyorum. Geçmişte Auschwitz'te, Srebrenitsa'da yaşandığı gibi zalimin içinizden geliyor olması zulmün varlığını değiştirmez. Katliama meşruiyet kazandırma çabanızdan vazgeçin. 

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 4

"TÜRKİYE HEMEN BUGÜN BU GİRİŞİMLERİ BAŞLATMALI"

BMGK'deki ABD vesayetini ve vetosunu bertaraf etmek için Genel Kurul acilen toplanmalıdır. Buradan iktidara çağrıda bulunuyorum: Türkiye hemen bugün bu girişimleri başlatmalı. Hem ara buluculuk gayretlerini pekiştirir. İYİ Parti olarak şimdiye kadar atılan her doğru adımda yaptığımız gibi bu adım için de iktidarı destekleyeceğimizi buradan ilan ediyorum.

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 5

"BARIŞ YANLISI BİR DURUŞ BİZİM DAİMİ İLKEMİZDİR"

Farklı ve maceracı bir tutum bekleyenlere, iç politikada rüzgar yakalamak için dış politikada savrulma yaşanmasını umanlara, iki eksenli bir terör sarmalında taraf olmamızı önerenlere de bazı söyleyeceklerim var. Her şartta ülkemizin güvenliğini amaçlayan ve hiçbir milletin aleyhinde olmayan barış yanlısı bir duruş bizim daimi ilkemizdir.

Son Dakika: Meral Akşener'den İsrail tepkisi: Netanyahu bir bebek katilidir ve bir katil gibi muamele görmelidir - Resim : 6

"MİLLİYETÇİLİK ÖNCE KENDİ VATANINA, MİLLETİNE SAHİP ÇIKMAKTIR"

Devlet insanlığı racon kesemez! Mehmetçik Gazze'ye diye slogan atan şuursuz kitlenin gazına gelenler var. Bu milliyetçilik değildir. Milliyetçilik önce kendi vatanına, milletine sahip çıkmaktır. Milliyetçilik önce kendi vatanına kendi evladına sahip çıkmaktır. Başka anaların doğurduğu çocukların üzerinden kabadayılık yaparak milliyetçilik yapılmaz!

'MİTİNG' TEPKİSİ: BAŞKA GÜN MÜ KALMADI?

100 yıl sonra bile Cumhuriyet'le hala problemi olanlar var. Dün her 29 Ekim'de yatak döşek olanlar vardı, bugünlerde ise Atatürksüz 29 Ekim kutlayanlar var. Cumhuriyet'in 100. yılının kutlanmasını yanlış bulup erteleyenler var. Milletçe birlik olup bir büyük zaferin 100. yılını hep birlikte kutlamak varken abuk sabuk işlerinizle neden bu milletin sinirlerine basıyorsunuz? 29 Ekim'i cümle aleme karşı tek vücut olmak için bir fırsata çevirmek yerine neden bir gün öncesinde paralel bir hat çekip insanlarımızı birbiri karşısına dikiyorsunuz? Başka gün mü kalmadı?"

Kaynak: haberet.com

Kılıçdaroğlu CHP'nin koltuklarını dağıtmaya devam ediyor PKK'nın sözde Hakurk toplumsal alan sorumlusu öldürüldü Tramvay seferlerinde düzenleme İletişim Başkanı Altun'dan gazeteciler için tedbir çağrısı