Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi

Son dakika haberi... Kahramanmaraş merkezli peş peşe depremlerin ardından bölgeden olumsuz haberler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda az önce Kahramanmaraş'ta bir fabrika çatısı çöktü. Çökme nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Kahramanmaraş'ta bir bölümü çöken fabrikada 1 işçi öldü, 4 işçi yaralandı.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 1

Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Ferhuş Mahallesi'nde bulunan ve 6 Şubat'taki depremlerde ağır hasar alan metal mutfak eşyası fabrikasından malzeme çıkaran işçiler, merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 5,6 büyüklüğündeki depreme yakalandı.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 2

Fabrikanın bir kısmında meydana gelen çökme sonucu 5 işçi göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine arama kurtarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 3

Arama kurtarma çalışmasında kimliği henüz belirlenemeyen bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta olumsuz durumlar devam ediyor: Çöken fabrika çatısı nedeniyle 1 kişi yaşamını yitirdi - Resim : 4

Yaralı olarak çıkarılan 4 işçi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi ile Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: AA

28 ülke 30 sahra hastanesi kurdu Bakan Çavuşoğlu: İsveç’in NATO üyeliğine evet dememiz mümkün değil Malatya'da 5.6 şiddetinde deprem Tüm gözler Akşener'de! CHP'nin açıklaması sonrası ne diyecek?