Son dakika! Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye edilecek

Son dakika haberleri... Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'da olası bir depreme karşı önlemler alınmaya başlandı. İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından Kağıthane Devlet Hastanesi için tahliye kararı verildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca hastanenin nereye taşınacağını açıkladı.

Son dakika! Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye edilecek

Son dakika haberi! Kahramanmaraş merkezli 11 şehri yıkan depremlerin ardından İstanbul'da bina güvenliği konusu yeniden gündeme geldi.

 Kağıthane Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıksız olduğu sebebiyle taşınmasına karar verildi.

TAHLİYE EDİLECEK
Hastanenin kısa bir süre içinde tahliye edileceği bildirildi.

Dün de kentin en önemli hastanelerinden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin binaları incelenmişti.

 Yapılan inceleme sonrası binaların depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Binalardaki yapısal tahribat sosyal medyada uzun bir süredir tartışılıyordu.

TÜM AMELİYATLAR DURDURULDU
Büyük bir bölümü kapatılan fakültenin sadece Acil ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Birimi açık olacak. Tüm ameliyatlar da durduruldu.

KAĞITHANE DEVLET HASTANESİ NEREYE TAŞINACAK?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kağıthane Devlet Hastanesi'ni ile ilgili açıklamasında, "Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanemize taşınarak hizmete devam edecektir." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar Cerrahpaşa taşınıyor! Yeni yeri belli oldu İzmir'de araba çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu! Uzman isim artçı sarsıntıların son durumu paylaştı