Son Dakika: İzmir'de ve Malatya'da korkutan deprem

Son Dakika: Türkiye bugün iki ayrı ilde yaşanan 4'ün üzerindeki depremlerle sarsıldı. İlk olarak merkez üssü İzmir'in Aliağa ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardındansa Malatya'da 4,0 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. AFAD, yaşanan depremlerde herhangi bir olumsuzluk kaydedilmediğini açıkladı.

Son Dakika: İzmir'de ve Malatya'da korkutan deprem
  • Son dakika... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında saat 14.53 sıralarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
  • Çandarlı Körfezi'nde meydana gelen deprem, yerin 9.18 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

MALTAYA'DA DEPREM

  • İzmir'deki depremden yaklaşık 30 dakika sonra bu kez Malatya'da bir deprem kaydedildi.
  • Saat 15.10'da yaşanan 4,0 büyüklüğündeki deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yerin 8 kilometre derinliğinde yaşandı.
  • Her iki depremde de yaşanan bir olumsuzluk bildirilmedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya  "Ege Denizi Çandarlı Körfezinde 4,2 büyüklüğünde meydana gelen ve İzmir’de de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

Son Dakika: İzmir'de ve Malatya'da korkutan deprem - Resim : 1

Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu Mossad ajanı camide vaaz verdi İstanbul’da terör operasyonu: 4 gözaltı Canlı yayında depreme yakalandı