Son dakika! İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu partisinden 'görüş ayrılıkları' sebebiyle istifa etti!

Son dakika haberleri... İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'görüş ayrılıkları' gerekçesiyle partisinden istifa ettiğini söyledi. Hatipoğlu açıklamasında, "Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İyi Parti'den istifa ediyorum." dedi.

Son dakika! İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu partisinden 'görüş ayrılıkları' sebebiyle istifa etti!

Son dakika haberleri: İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "derin görüş ayrılıkları yaşadığı" gerekçesiyle İYİ partisinden istifa ettiğini ifade etti.

 

Son dakika! İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu partisinden 'görüş ayrılıkları' sebebiyle istifa etti! - Resim : 1

"DERİN GÖRÜŞ AYRILIKLARI YAŞIYORDUM"

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım.

Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Meral Akşener'i de bilgilendirerek İyi Parti'den istifa ediyorum" diye belirtti.

Son dakika! İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu partisinden 'görüş ayrılıkları' sebebiyle istifa etti! - Resim : 2

İTTİFAK ÇIKIŞI GÜNDEM OLMUŞTU: AK PARTİ VE MHP DESTEKLENEBİLİR

Öte yandan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 14-28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde CHP ile ittifak yapılmasına tepki göstermiş, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Eskişehir'de AK Parti ve MHP'yi desteklemesinin mümkün olabileceğini ifade etmişti.

Son dakika! İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu partisinden 'görüş ayrılıkları' sebebiyle istifa etti! - Resim : 3

Nebioğlu yaptığı açıklamada, "Nobran tavırla karşılaştık her yerde, her alanda. Bize Eskişehir'de hiçbir destek vermediler, biz onlara çok verdik. CHP-İYİ Parti işbirliğinde kaybeden hep biz oluyoruz. Bence artık bu bizim adımıza işlevsiz ortaklığa son verme zamanı geldi.

İYİ Parti, aynı tabandan milliyetçi-muhafazakar vatandaşlarımızın oy verdiği sağ partilerle ittifak neden yapmasın?" ifadelerini kullanmıştı.

Starbucks'ın boykotlar sonrası cirosu düştü iddiası Japon uzmandan korkunç deprem senaryosu! Türkiye için 'malesef' diyerek açıkladı: 6 Şubat'ın 3 katı! Hafize Gaye Erkan'dan flaş açıklamalar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uluslararası topluma Gazze çağrısı yaptı