Son Dakika: İstanbul'da otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı

Son Dakika: İstanbul Arnavutköy'de otluk alanda yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek tarım arazisine sıçradı. Helikopter destekli söndürme çalışması havadan görüntülendi. Yangın kontrol altına alındı.

Son Dakika: İstanbul Arnavutköy'e bağlı Hadımköy'de otluk alanda yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle bir tarım arazisine sıçradı.

Son Dakika: İstanbul'da otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı - Resim : 1

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ekipleri sevk edildi. Çevre ilçelerden su tankları geldi.

Son Dakika: İstanbul'da otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı - Resim : 2

TARIM ARAZİSİNİN TAMAMI YANDI

Yangının tır garajı ve askeri alana sıçramaması için yoğun çaba sarf edildi. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopter havadan söndürme çalışmasına destek verdi.

Polis ekipleri vatandaşların girişişi güvenlik önlemi aldı. Tarım arazisinin tamamı yandı. Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınırken soğutma çalışması başladı. Yangın ve ekiplerin çalışması havadan görüntülendi. Yangını çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

Son Dakika: İstanbul'da otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı - Resim : 3

"ÇÖPLÜKLERDEN BAŞLADI"

Olay anını anlatan Ertuğrul Kaya, "Karpuz samanlarını döküyorlar. Yangın çıktı. Müdahale ettiler. Zaten rüzgarın etkisiyle şiddetini artırdı" dedi.

Bekir Başkarahan ise "Yangın saat 12.00 gibi başladı. Çöplüklerden başladı. Rüzgarın etkisiyle devam etti. Yangının nedeni araştırılacak. Yangın çıktığını gördüm. Arka arkaya itfaiye geldi" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sinan Ateş duruşmasına katılan Özgür Özel: Bugün bir tetikçi ve azmettiriciyle birlikteydik Kabine toplantısı ne zaman? Bugün kabine toplantısı var mı, saat kaçta? Sinan Ateş cinayeti davasında duruşma bugün! Ayşe Ateş'e çelik yelek ve 5 polisli koruma Berber, kuaför ve güzellik salonları için flaş karar