Son Dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Mardin'de 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son Dakika: Mardin-Nusaybin ilçesi Bagok kırsalında düzenlenen 'Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz' operasyonunda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun detaylarını paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin J-SİHA ile tespit edildiğini, F-16'lar ve ATAK taarruz helikopterleri ile ateş altına alındığını kaydetti.

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Mardin'de 3 PKK'lı terörist öldürüldü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde süren Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz operasyonu kapsamında, 3 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

J-SİHA TESPİT ETTİ ATAK HELİKOPTERİ VURDU

Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını şu şekilde açıkladı:

"Mardin İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Mardin-Nusaybin ilçesi Bagok kırsalında J-SİHA ile tespit edilen teröristler, dün Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı F-16'lar ve ATAK taarruz helikopterleri ile ateş altına alındı.

Son Dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Mardin'de 3 PKK'lı terörist öldürüldü - Resim : 1

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca icra edilen, JÖH/Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz operasyonu kapsamında, bu sabah 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle."

Sakarya ve Kocaeli'nde denize girmek yasaklandı İSKİ kuraklığa karşı tedbir alıyor: Musluklara aparat takılacak İnşaat çalışması sırasında bina çöktü Nagihan Karadere açıkladı: Kanseri yendim