Son Dakika! Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın mühendisi tutuklandı

Asrın felaketini yaşatan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 1000 dolayında kişinin hayatını kaybettiği Hatay’daki Rönesans Sitesi'nin mühendislerinden E.D. tutuklandı.

Son Dakika! Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın mühendisi tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans'ın mühendislerinden E.D. tutuklandı.

Son Dakika! Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın mühendisi tutuklandı - Resim : 1

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Deprem Suçları Soruşturma Bürosunca, Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan binalardaki ölüm ve yaralanmalarla ilgili kusurları tespit edilenlere yönelik soruşturmalara devam ediliyor.

Son Dakika! Hatay'daki Rönesans Rezidans'ın mühendisi tutuklandı - Resim : 2

Bu kapsamda, Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi İnönü Bulvarı'nda 2012 yılında yapılan ve depremde yıkılması sonucu 1000 dolayında kişinin hayatının kaybettiği Rönesans Sitesi'nin mühendislerinden E.D. (47) hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İmamoğlu: Ben bir haftadır uyku uyuyamıyorum Halk TV'de açık açık sokak çağrısı! Mahalleli ilallah etti! Başıboş köpekler... Liberya bayraklı gemiye Yalova'da ceza kesildi