Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta bastonla görüntülendi

Son dakika haberleri... 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden bu yana bölgede olan ancak geçtiğimiz günlerde belindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre çalışmalara ara veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bastonla görüntülendi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeye ilk giden ve oradan ayrılmayan bakanlardan biri de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. 

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta bastonla görüntülendi - Resim : 1

BELİNDEKİ RAHATSIZLIK NEDENİYLE ÇALIŞMALARA ARA VERDİ
Bakan Soylu, belindeki rahatsızlık nedeniyle deprem bölgesindeki çalışmalarına bir süreliğine ara vermişti. Süleyman Soylu, dinlenmenin ardından dün Kahramanmaraş'ta depremzedelerle iftar yaptı. 

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta bastonla görüntülendi - Resim : 2

BASTONLA GÖRÜNTÜLENDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Kahramanmaraş'ta bastonla görüntülendi. Belindeki rahatsızlık nedeniyle bir süre dinlendikten sonra afet bölgesine dönen Soylu, yürürken zaman zaman bastondan destek aldı. 

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'ndan açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'de değişikliğin sinyalini verdi "Kandil'e, Pensilvanya'ya bahar getirecekler" Cem Seymen hangi partiden milletvekili aday adayı oldu?