Son dakika haberi... Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı iptal edildi

Son dakika haberi... Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz bir şekilde iptal edildi. Bir sonraki toplantı Şubat ayında Brüksel'de yapılacaktı.

Son dakika haberi... Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı iptal edildi

Son dakika haberi... Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz bir şekilde iptal edildi.

Bir sonraki toplantı Şubat ayında Brüksel'de yapılacaktı.

Son dakika haberi... Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı iptal edildi - Resim : 1

NELER YAŞANMIŞTI?
İsveç'in başkenti Stockholm'de 21 Ocak'ta Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmış, kalabalık polis korumasında gerçekleştirilen eylem sırasında Paludan'ın yanına kimsenin yaklaşmasına izin verilmemişti.

Son dakika haberi... Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı iptal edildi - Resim : 2

İsveç hükümetinin Kur'an-ı Kerim yakılması için Paludan'a izin vermesine, Türkiye'de hükümet ve muhalefet yetkilileri başta olmak üzere çok sayıda İslam ülkesinden tepki gösterilmişti.

Diyarbakır'ın "Gaffar Baba"sı Ali Gaffar Okkan mezarı başında anıldı Eski TGC Başkanı gazeteci-yazar Orhan Erinç son yolculuğuna uğurlandı İYİ Parti ve CHP'den başörtüsü önergesi Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme!