Son dakika haberi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, istifa etti

Son dakika haberi... İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu istifa etti. Yavuz Ağıralioğlu, istifa dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı'na eleştiriler getirmesinin ardından partisinden istifa etti.

Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa dilekçesinde yer alan "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum." sözleri dikkat çekti.

Son dakika haberi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, istifa etti - Resim : 1

"PUSU KURULDU"
22 Mart'ta Meclis'te basın açıklaması yapan Ağıralioğlu, "Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına değil, adaylığının dayatılmasına karşı olduğunu belirten Ağıralioğlu, "HDP aday çıkarmayacağını açıkladı. Söylüyorum ki HDP'nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız" şeklinde konuşmuştu.

"HERHANGİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞMEYECEKTİR"
İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, İYİ Partili Ağıralioğlu’nun İYİ Parti lideri Akşener ile görüşeceği yönündeki haberler üzerine açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" dedi.

Zorlu, şunları söyledi:

“İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Vedat Bilgin ile görüştü İsrail'de neler oluyor? Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yarın görüşecek Enkazdan çıkarılıp Mersin'e götürülmüştü! Aile 50 günün sonunda bebeklerine kavuştu