Son dakika: El-Bab'da DEAŞ operasyonu: 16 terörist yakalandı

Son dakika: Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Suriye Görev Gücü danışmanlığında yürütülen istihbari çalışma sonucunda, El-Bab Yerel Güvenlik Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, DEAŞ içerisinde sözde kadı olarak çalışma yürüten teröristin de içlerinde olduğu 16 örgüt mensubu yakalandı.

Son dakika: El-Bab'da DEAŞ operasyonu: 16 terörist yakalandı

Son dakika haberleri... Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Suriye Görev Gücü danışmanlığında yapılan istihbarat çalışması sonucunda, yerel adli makamların koordinesinde El Bab Yerel Güvenlik Teşkilatınca terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, aralarında örgüt içerisinde sözde kadı olarak faaliyet gösteren teröristin de bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, 2 piyade tüfeği, bir tabanca, 85 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

İşlemlerinin ardından yerel adli makamlara sevk edilen 16 zanlıdan 15'i tutuklandı.

Gaziantep
Alman Stern dergisi haddini aştı Bakan Soylu: ASENA yazılımı sayesinde 6 bin 636 suçlu yakalandı Fatih Altaylı CHP’ye tepkisini kaleme aldı 3 FETÖ'cü yakalandı