Son Dakika: Devlet Bahçeli'den 6 şehidimiz için başsağlığı! Öfkemiz acımız kadar büyüktür

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde Mehmetçiklerimize yapılan hain saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. 6 şehidimiz için başsağlığı dileyen Bahçeli, "Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den 6 şehidimiz için başsağlığı! Öfkemiz acımız kadar büyüktür
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde Türk askerine PKK tarafından yapılan kalleş saldırıda şehit olan Mehmetçikler için başsağlığı diledi.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den 6 şehidimiz için başsağlığı! Öfkemiz acımız kadar büyüktür - Resim : 1

"ÖFKEMİZ ACIMIZ KADAR BÜYÜKTÜR"

  • Terör örgütü PKK'nın her yerden kazınması gerektiğini belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bunun mukaddes ve mukadder bir görev olduğunu belirtti.
  • Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli, "Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK'lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den 6 şehidimiz için başsağlığı! Öfkemiz acımız kadar büyüktür - Resim : 2

MHP lideri Bahçeli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den 6 şehidimiz için başsağlığı! Öfkemiz acımız kadar büyüktür - Resim : 3

HDP'den teröristbaşı Abdullah Öcalan için küstah çağrı Türk komandosu 5 PKK'lıyı öldürdü Bakanlık Şehit Karaca'nın baba ocağını yeniden inşa edecek Şehit Serinkan'ın ağabeyi 2016'da gazi olmuş!