Son dakika deprem haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması bittikten sonra nokta koydu: Hatay'ın demografik yapısı değişmeyecek

Son dakika deprem haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın demografik yapısının değişeceği yönündeki iddialara nokta koydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da yaptığı açıklamada "Hatay'ın demografik yapısının değişmesine kimsenin gücü yetmez" dedi.

Son dakika deprem haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşması bittikten sonra nokta koydu: Hatay'ın demografik yapısı değişmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle birlikte depremden etkilenen Hatay'da incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

HATAY'IN DEMOKRAFİK YAPISININ DEĞİŞECEĞİ İDDİASI 
Erdoğan, konuşması bittikten sonra tekrar söze başlayıp Hatay'ın demografik yapısının değişeceği iddiaları hakkında konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: "Hatay'ın demografik yapısının değiştirilmesi gibi dedikodulara iltifat etmeyin. Hatay'ın demografik yapısını değiştirmeye evelallah kimsenin gücü yetmez."

NE OLMUŞTU?
Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'ın yeniden inşasıyla birlikte kentin demografik yapısının değişeceği ve Türklerin yerine Suriyelilerin yerleştirileceği iddiaları kamuoyunda geniş yer bulmuştu. 

Odatv'de deprem Bahçeli ve Kılıçdaroğlu yarın grup toplantısında kürsüde olacak Elbistan Belediye Başkanı'ndan 'belgelerin yok edildiği' iddialarına yanıt! Hatay'daki Rende Sitesi'nde kolonların kesildiği iddiasına takipsizlik veren savcıya inceleme