Son dakika deprem haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti

Son dakika deprem haberleri... Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki depremin ardından Twitter'da bugün 16'dan itibaren bir yavaşlık söz konusu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da söz konusu durumu eleştirdi. Kılıçdaroğlu "Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti" ifadelerini kullandı.

Son dakika deprem haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"SONUÇ: YARDIM ÇIĞLIKLARININ DAHA AZ DUYULMASI"
"Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "Depremzedelerin ihtiyaçlarının duyurulması için iletişim kurmak bu kadar hayati bir öneme sahipken; nasıl olur da bir kısıtlama getirirsiniz? Bu nasıl bir kötülüktür? Nasıl bir vicdansızlıktır? Siz kimden, neden korkuyorsunuz? Yazıklar olsun!" sözleriyle tepki gösterdi. 

'Karadeniz'in Nene Hatunları' depremzedeler için harekete geçti! 10 ilde 77 sahra hastanesi kuruldu TWITTER'A NE OLDU? Deprem bölgesinde koruyucu aile olmak isteyenler il müdürlüklerine başvurabilecekler!