Son dakika deprem haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Televizyondakinden çok farklı, daha ağır bir tablo ile karşı karşıyayız

Son dakika deprem haberleri... Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan olan iki farklı depremin yıktığı Hatay'da incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada "Televizyonlara yansıyan görüntülerle, verilen haberlerle sahada karşılaştığımız gerçekten çok farklı. Çok daha ağır bir tabloyla karşı karşıyayız" dedi.

Son dakika deprem haberleri... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Televizyondakinden çok farklı, daha ağır bir tablo ile karşı karşıyayız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la birlikte açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

"HABERLERDEN ÇOK DAHA AĞIR BİR TABLO"
"Televizyonlara yansıyan görüntülerle, verilen haberlerle sahada karşılaştığımız gerçekten çok farklı. Çok daha ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. İnsanlar feryat halinde, gördüğüm tablo bu.

"BÜROKRATLAR ENGELLENİYOR"
Açık yüreklilikle ifade etmek isterim, devletin kurumları aslında bürokratlar çalışmak istiyorlar ama önüne engeller konuyor. Farklı tercihler konuyu ve bu devletin rahat nefes almasını engelliyor.

"ÜZGÜNÜZ BİR ANLAMDA DA KIZGINIZ"
Bugün buraya Büyükşehir belediye başkanı arkadaşlarımıza geldik hepimiz üzgünüz hepimiz bir anlamda da kızgınız.

Sorun var, sorunu el birliği ile çözmek istiyoruz, evet. Sorunu çözecek insanların önlerine engeller koymamaları lazım.

"AYAĞA KALDIRMAYA KARARLIYIZ"
Kararlıyız, bu kentlerin tümünü ayağa kaldırmaya kararlıyız, beraber hareket ettiğimiz zaman ayağa kaldırmaya kararlıyız. Bir şekliyle bu sorunu çözmeye kararlı olduğumuzu da söylemek isterim.

Naci Görür yeni deprem beklenen yerleri açıkladı İlahiyatçı yazardan tepki çeken çıkış Celal Şengör: Siz halka yalan söylediniz BDDK'Dan deprem bölgesiyle ilgili karar!