Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuzeni, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu, geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında hayatını kaybetti. Mutlu, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.  

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren Mutlu, Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Dün taburcu olan Mutlu, evinde yeniden kalp krizi geçirdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 1

Kaldırıldığı Ümraniye Devlet Hastanesi'nde vefat eden Mutlu için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 2

Törene, Mutlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Davut Gül, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve çok sayıda siyasetçi katıldı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 3

Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İbrahim Hilmi Karslı kıldırdı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 4

Mutlu'nun cenazesi Kasımpaşa Zindan Arkası Mezarlığı'na defnedildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 5

ÇOCUK OYUNLARINI YAŞATMAYA ÇALIŞIYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu'nun oğlu olan Mehmet Mutlu, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapıyordu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 6

Çocuk oyunlarının yeniden yaşatılması için çabalayan Mutlu, Türk Dünyası ve deprem bölgesindeki çocuklar için yaptığı faaliyetlerle tanınıyordu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuzeni Mehmet Mutlu vefat etti - Resim : 7

Son yerel seçimden bu yana 45 belediye başkanı AK Parti'ye geçti PKK'ya operasyon! Kaçarken yakalandı 'CHP ile İYİ Parti arasında toksik ilişki yaşanıyor' İYİ Parti'nin İstanbul adayını açıkladı!