Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete "Türkiye'yi yöneteceğiz dediler birbirlerini yiyorlar" tepkisi

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma etkinliğinde açıklamalarda bulundu. "Bursa için güçlü kadro kurduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizde yarı zamanlı belediyecilik olmaz." şeklinde konuştu. Muhalefeti hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "8 ay önce 'Türkiye'yi birlikte yöneteceğiz' diyorlardı, şimdi birbirlerini yiyorlar" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete "Türkiye'yi yöneteceğiz dediler birbirlerini yiyorlar" tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma etkinliğinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete "Türkiye'yi yöneteceğiz dediler birbirlerini yiyorlar" tepkisi - Resim : 1

MUHALEFETİN TOGG SALDIRISINA TEPKİ

Muhalefet yapmayı, hizmete düşmanlık olarak görüyorlar. Yerli ve milli elektrikli otomobil için yola çıktığımızda, Devrim'e yaptıkları gibi gömmeye çalıştılar. Bunlar elektrikli otomobil yapamaz dediler, fabrika bile yok dediler, araçlar İtalya'dan geliyor dediler.

Vatandaşlarımızın her problemine çözüm üretmek boynumuzun borcudur. Milletimizin olmadığı hiçbir yer de biz de olmayız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete "Türkiye'yi yöneteceğiz dediler birbirlerini yiyorlar" tepkisi - Resim : 2

"KILIÇDAROĞLU'NA CÜZZAMLI MUAMELESİ YAPTILAR"

Bursalı kardeşlerimizin seçimden bugüne kadar yaşananlara baktığımızda ne kadar basiretli seçim yaptığını görüyoruz. 8 ay öncesine kadar Türkiye'yi birlikte yöneteceklerini söyleyenler bugün birbirlerine neler diyorlar. Sabah akşam umut diye pazarladıkları genel başkanlarını ellerine geçen ilk fırsatla emekli ettiler. Cüzzamlı muamelesi yaptılar.

Daha sonra kendi aralarında paylaşım kavgasına tutuştular. Gün geçmiyor ki milletçe yüzümüzü kızartacak olaylara, itiraflara, skandallara, gençlerin siyaset kurumuna olan güvenini zedeleyecek skandallara imza atmasınlar.

Bizim kanaatimize göre ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmıdır. Turpun görünen kısmı hala heybededir. 6'lı masa organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete "Türkiye'yi yöneteceğiz dediler birbirlerini yiyorlar" tepkisi - Resim : 3

"MUHALEFET İLE BİZİM BELEDİYELERİMİZ ARASINDAKİ FARK GECE İLE GÜNDÜZ KADAR"

Mayıs seçimlerinde şahsımıza, AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na atılan her oya bir nazarlık olarak yaklaşıyoruz. Bugüne kadar oylarınıza nasıl sahip çıktıysak, yine namusumuz bilerek asla yere düşürmeyeceğiz.

Belediyecilik hizmetlerinde Bursa parmakla gösteriliyor. Muhalefetin yönetimindeki fark ile Cumhur İttifakı'nın yönetimindeki belediyeler arasındaki fark gece ile gündüz gibidir. Bizde yarı zamanlı belediyecilik olmaz. Bizde seçmenini seçimden seçime hatırlayan belediye başkanı olmaz. Şayet böyle bir şey olursa milletimizden önce hesabını sorar, biletini keseriz.

Adaylarımızı takdirinize sunduk. Güçlü bir kadro kurduk. Bursalı kardeşlerimizin adaylarımıza sıkı sıkıya sahip çıkarak bir kazaya mahal vermeyeceklerine inanıyorum.

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'dan İBB çalışanlarına peş peşe vaatler 'Ramazan Hoca'nın katil zanlısına tutuklama talebi Ankara'da servis ücretlerine zam geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı