Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı sonrası F-16 açıklaması

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecini değerlendiriyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cuma namazı sonrası F-16 açıklaması
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecini değerlendirdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

"ABD'nin F-16'lar için kararını bekliyoruz. Dışişleri Bakanım süreci yakın takip ediyor."

"Güney Afrika Cumhuriyeti Başbakanı'nın Lahey'deki İsrail'in soykırımı davasını yakın takibi önemli. Kararın İsrail aleyhine olacağını bekliyoruz."

"Yarın İzmir'de aday açıklaması yapacağız. Sonra Eskişehir'de olacağız. İzmir ve Eskişehir'i önemsiyoruz. Aday tanıtıp toplantısı düzenleyeceğiz. Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'a nasıl hazırlandığını göstereceğiz"

MURAT KURUM İSTANBUL'A HAKİM

"Murat Kurum'un lansmanını takip ettim. Murat Bey'in heyecan dolu, İstanbul'un bütün konularına ne denli hakim olduğunu gördüm. Bundan dolayı da bir Genel Başkanı bir Cumhurbaşkanı olarak mutluluk duydum. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız."

Toplu ulaşımda 'baba kart' uygulaması! Açıklama geldi Memleket Partisi'nin seçim kararına CHP'den ilk tepki Emekliye ek zam yasalaştı: Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Yeniden Refah Partisi'nden 1 büyükşehir 4 ilçe şartı!