Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in katliam yaptığı Gazze'ye destek verdi. Sessiz kalan BM'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor ve maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav vermiyor." açıklamasında bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in katliam yaptığı Gazze'ye destek verdi. Sessiz kalan BM'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor ve maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav vermiyor." açıklamasında bulundu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor - Resim : 1

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları;

Gazze'de açık bir şekilde şahit olduğumuz uluslararası insani hukuk ihlallerinden derin endişe duyuyorum. Gazze'de soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor ve maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav vermiyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor - Resim : 2

BMGK'nin akan kanı durdurmak, ateşkesi sağlamak, sivil kayıpların önüne geçecek adımlar atmak yerine tek taraflı tavrıyla krizi derinleştirdiğini görüyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor - Resim : 3

Gazze halkının topyekun cezalandırılmasını seyreden bir yapının insanlığa umut olması, küresel barış ve istikrarı sağlaması elbette mümkün değildir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor - Resim : 4

BM’ye bağlı kurumlar, bizzat BM Güvenlik Konseyi tarafından işlevsizleştirilmektedir. BM'nin itibarına en büyük zararı, yine bir başka BM kurumu vermektedir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Gazze tepkisi! Soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor - Resim : 5

Hamas, İsrail'le müzakere şartlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü Gazze'deki insanlık hakları ihlallerine inceleme komisyonu 85 yaşındaki İsrailli kadın esir, yaşadıklarını anlattı