Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler

Son Dakika: Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete hizmet mesajı vererek "Şehirlerimizi gerilere götürdüler" dedi. Erdoğan, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz" derken Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finalinin Şanlıufra'da oynanacağını hatırlattı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler

Son Dakika: 31 Mart yerel seçimlerine sayılı  günler kala her gün bir ilde miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Şanlıurfa oldu.

Erdoğan burada muhalefetin hizmet anlayışını eleştirerek 'AK Parti'nin gölgesinde yürüyenler' diyerek rakiplerine mesaj verdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 1

Abide Kavşağı'nda düzenlenen mitingde halka seslenen Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Adı gibi şanlı milletimizin terör örgütüne sırtını dayayanlara, milli iradenin arkasından dolanmak isteyen fırsatçılara geçit vermeyeceğinize inanıyorum.

Projede yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. Bu özgüvenin arkasında 20 yılı aşan müktesebatımız bulunuyor.

Şimdi yerel yönetimlerde 31 Mart'ta yönetimi Cumhur İttifakına verdiğiniz zaman bir olacağız, Şanlıurfa'yı şanına yakışır bir şekilde hak ettiği yere getireceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 2

Biz milletimize asla yalan söylemedik, insanlarımızı kandırmaya çalışmadık, yapamayacağımızı ağzımıza almadık. Hesapsız kitapsız, riyakar siyasetin yapıldığı dönemlerin faturasını ülkemiz çok ağır ödedi. Milletimiz uzun yıllar kendini toparlayamadı. Ayağa kalkamadı. Şimdi aynı zihniyeti yeniden hortlatmaya çalışanları görüyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 3

"ŞEHİRLERİMİZİ ÇOK DAHA GERİYE GÖTÜRDÜLER"

Şu an alanda 70 bin kişi var. Meydanlara ve medyada esip gürleyenlerin, milletimize verdikleri sözleri yapmayacakları belli. Çünkü geçmişte hep öyle oldu. 2019 seçimlerinde de yaşadık. Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler. Siyasette aslolan sözünün eri olabilmektir. Mesele söz vermek değil, verdiğin sözü yapmaktır.

Ülkemizin milli gelirini 21 yılda 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa biz sahibiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 4

SÜPER KUPA FİNALİ

Gençler, 7 Nisan'a hazır mısınız? N'apıyoruz? Fenerbahçe-Galatasaray maçını Şanlıurfamıza aldık. Burada inşallah yapacağız. Çünkü Şanlıurfa'nın şanına bu yakışır.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 5

"KİMSE GÖLGEMİZDE DOLAŞIP BİZE SEÇİM KAYBETTİREMEZ"

Yalnızca sorunların üstesinden gelme değil, daha huzurlu daha müreffeh bir ortamın sözünü veriyoruz.

Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza göstermeyiz. Rabbim hepsini ıslah etsin. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 6

"6 BİN 142 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜ DÖNÜŞTÜRDÜK"

Şanlıurfa'nın esere ihtiyacı var. Biz eser siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz. Şanlıurfa'ya son 21 yılda 330 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık.

Laf ola beri gele yok. İcraat... Kentsel dönüşümde şehrimizde 6 bin 142 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde şehrimizdeki dönüşüm çalışmalarını başka bir boyuta çıkaracağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 7

"ŞANLIURFA ALAN YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI"

Göbeklitepe geçtiğimiz yıl 2,5 milyon ziyaretçiyi ağırladı. Bölgemizdeki eserleri daha iyi koruyabilmek için Şanlıurfa Alan Yönetimi Başkanlığı'nı kuruyoruz.

Fırat nehrinin üzerine ikinci köprüyü yapacağız. Kahta, Narince, Siverek yolu, Şanlıurfa-Suruç yolu, Suruç Çevreyolu inşaatlarına devam ediyoruz. Gaziantep-Şanlıurfa hızlı demiryolu hattı ihale aşamasına geldi. Urfaray'ın projesi bitti, yatırım için çalışmalara başladık. Şanlıurfa son 21 yılda 5 baraj, 41 sulama tesisi, 34 arazi toplulaştırma projesi ve 1 hidroelektrik santrali kazandırdık. Şanlıurfa'mıza sakın ha yazık etmeyelim. Siverek ve Birecik'te içme suyu projeleri tamamlanmak üzere.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'dan seslenedi: Şehirlerimizi gerilere götürdüler - Resim : 8

Çiftçilerimize 117 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği verdik. 12 ilçemize doğal gaz arzını sağladık. Şanlıurfa'da yenilenebilir enerjiyi yaygınlaştırmak için pek çok hazırlığımız var.

Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını sizlere emanet ediyorum. Size güveniyorum."

Kaynak: haberet.com

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı açılıyor DEM Partili adaydan skandal sözler! "LGBT'lilerin partisiyiz" Cumhurbaşkanı'ndan Hamas tepkisi: Katillere 'one minute' dediğimiz yerdeyiz Kızılcık Şerbeti'nde olay sahne! Çimen tesettüre girdi