Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize’de düzenlenen mitingde halka seslendi. Hükümetin her yaptığı projeyi eleştiren muhalefete seslenen Erdoğan, "Türkiye'nin en büyük şanssızlığı tembel, vizyonsuz, tutucu muhalefete sahip olmasıdır" dedi. CHP'de genel seçimlerin faturasının Kemal Kılıçdaroğlu'na kesildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin aday belirleme konusunda son olarak yapay zekaya başvurmasını da gündeme getirdi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize'de halka seslenerek adaylarını tanıttı. Muhalefetin her yapılan işi eleştirdiğini ancak kendi içinde sürekli çatıştığını belirten Erdoğan, son olarak CHP'de yaşanan aday belirleme sürecindeki krizlere 'yapay zeka' ile çözüm arayışını gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Sizleri en kalbi ellerimle selamlıyorum. Gönlümün her zaman birinci gelen Rize'yi, ana yurdum Rize'yi, yoldaşlığını, kardeşliğini daima yanımızda kayıtlım Rize'yi bir kez daha selamlıyorum. Sizlerle hasret gidermeden özgürlüğünüzü destekliyorum. Vefa için ona ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Karşımda Karadeniz misali yapısına sığmayan bir Rize teknolojisi. Şu muhteşem güzellikte anlatım kelimeler kifayetsiz. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 1

"ŞER ODAKLARINA KARŞI BİRLİK İÇİNDEYİZ"

Birileri bizim kardeşliğimizi idrak ederler. 22 yıldır Rizeli kardeşlerimizle yol yürüdük. Vesayetçilerden terör programlarına, şer odaklarının karşısında birlikte durduk. Gezi hadisesi ile sokakları terörize etmeyenler. 17-25 Aralık girişimi ile hükümetimizi aşağılamaya çalıştılar. Çukur olayları ile parçalarının parçalarını koparmaya çalıştılar. 15 Temmuz ile istiklalimize kastettiler. Güneyimizde teröristan kurmaya başladılar. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalıştılar. Bunların hepsi birlikte beraber boşandı. Türkiye'yi esir almalarına izin verilmedi. Türkiye'nin 21 yıllık başarı öyküsünün kahramanı Rize ile birlikte 81 vilayetimizdir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 2

"ATA YURDUM ANA OCAĞIM RİZE'DE YİNE REKOR BİR OY BEKLYORUM"

Boyutu olan minnet borcumuzu daha fazla eser ve hizmet ile yerine getirdik. Allah ömrümüz, milletimiz de destek verdikçe yolumuza bu çizgide devam etmektedir. Rize'nin durmasını 31 Mart'ta net şekilde koyacağı yer. Ata yurdum ana ocağım Rize'de yine rekor bir oy bekliyorum. 31 Mart zaferimizin gelişimi ve Rize'miz için hastalar hayırlı olsun.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 3

"AHMETLER MEHMETLER AYŞELER FATMALAR DA UZAYA GİDECEK"

Sevgili kardeşlerim, 85 milyon olarak hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Bizi uzun ömürlü kökenden, meşrep ve hayat tarzı üzerinden bölmek istediler. Geçmişte çok zor ve karanlık günler yaşandı. Gençlerimizi ideolojik kör dövüşüne kurban ettik. Ekonomimizin kan kaybetmesi toplumsal huzurumuz bozuldu. Kardeş kardeşe komşu komşuya düşmandı. Kendi iç meselelerimiz ile uğraşmaktan bütünleşmiş teknoloji ve sanayi köylerini yakalayamadık. Şampiyonlar liginde oynaması sürdürülen tüm sezonlarda ikinci lige mahkum oldular. 

Bunu kırmaya çalışan devlet adamlarımızı şehit ettiler. Türkeş ve Erbakan'a yönelik itibar suikastlarının ardı ardına kesilmedi. Türkiye ne zaman kendini toparlamaya çalışsa birileri içeri girip buna izin ver yazsın. memleketi içindeki cendereden kurtaran biz olduk. Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük. Mağaralara gömerek nefeslerini kestik. Sınır ötesinde de devam ediyoruz. Türkiye'yi her alanda üç kat beş kat büyüttük. İhracatı 36 milyar dolardan 256 milyara çıkardık. Milli geliri 238 milyar dolardan 1 dolarlık evyesine çıkardık. Savunma sanayide yüzde seksenleri bulanların miktarı yüzde 20'lere çıkarıldı. Artık bu alanda farklı bir lige yükseliyoruz. TCG Anadolu'dan sonra en büyük gemimiz olan TGC Derya'yı da donatmamıza teslim ettik. İkinci astronotumuzu da uzaya saklayabiliriz. Artık Ahmetler Mehmetler Ayşeler Fatmalar da uzaya gidecek.

"BUGÜNKÜ SORUNLARI ÇÖZECEK OLAN YİNE BİZİZ"

Her alanda büyük atılım içindeyiz. 10-15 yıl önce attığımız tohumların meyvelerini topladık. 21 yılda pek çok başarı imza atmış hükümet olarak sorunları çözecek olan yine biziz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 4

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI TEMBEL, VİZYONSUZ, TUTUCU MUHALEFETE SAHİP OLMASIDIR"

Burada saymaya kalksak birçok kalkınma hamlesine imza attık. Ancak herkesin muhalefet anlayışı öyle kötü ki. Partilerin muhalefet anlayışı öyle berbat ki ne yapman gerektiğini anlamazlar. Kendi içlerinde nasıl birbirlerine düştüklerini görüyorlar. Türkiye'nin en büyük şansının tembelliği, vizyonsuzluğu, güçlü direncine sahip olmasıdır.

"GELEN GİDENİ MUMLA ARATIYOR"

Pek çok şey değişti ama CHP'nin başını çektiği destekte hiçbir şey değişmedi. Genel başkanlarını değiştirdiler, standardı düşürüp çıtayı daha da aşağıya çektiler. CHP'de gelen gideni mumla aratıyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 5

"BAY KEMAL 13. CUMHURBAŞKANI OLACAKTI CHP'DE İSTENMEYEN ADAM OLDU"

Son genel parlaklık değişiminde bu gelişme bozulmadı. Sabık genel başkanlarını iç darbe ile siyasetten gönderip yollarına devam ettiler. Bay Kemal 13. cumhurbaşkanının CHP'de gizli adam olduğu ortaya çıktı. Altılı masada kimse kalmadı. Ne oldu, nerede bu altılı masa? Altılı masada kimseyi bulamayacağım demiştim. Bakın parlamentoda kimse yok. Ankara'da bir ofis tutmuşlar, Ankara'da onun birinin bir ofisi var. biz çıktığımız yolda aynen yürüyoruz. Asıl hayal ürünlerini CHP'li kardeşlerimiz yaşadı. Gazi'nin emanetini vererek CHP'ye oy verenler umutsuzluk sarmalına sürüklendi. Siyasetten umut kesilmesi demokrasimiz adına büyük bir tehdittir. Türkiye'nin bu anlamda çok acı tecrübeleri bulunuyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 6

"ADAYLARINI MİLLETE DEĞİL YAPAY ZEKAYA SORANLARA MECBUR DEĞİLSİNİZ"

CHP'li kardeşlerim; muhalefete bakıp da asla ümitsizliğe kapılmayın. Onlara mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmek ise uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti olarak biz buradayız. Kendi iktidarları uğruna size dayatmalarda bulunanlara, tıpış tıpış oy vereceksiniz diyenlere, belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara, kapalı kapılar ardında örgüt uzantılarıyla demlenenlere, size rağmen siyaset yapanlara esaslı bir ders vermeye hazır mıyız? Hür iradenizin kimsenin tapulu malı olmadığını gösterin. Bu seçimlerin ülkemizde muhalefette değişim dalgasını ortaya çıkaracağına inanıyoruz. Tek bir gayemiz var, ülkemize, şehirlerimize hizmet etmek.

RİZE'YE YAPILAN PROJELER

TOKİ'nin Rize'de 3892 konutu tamamlandık. 1315 konutunun yapımına devam ediyoruz. Şimdi Rıza'da 5 millet bahçesi projemiz bulunuyor. Ayder yaylamızda yenileme devam ediyor. Laf icraat yapmıyor. 76 odalı termal bina kaba inşaatını bitiriyor. İnce işlerin yapımına devam ediyoruz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar - Resim : 8

Kaynak: haberet.com

Aliyev IKBY Başkanı Barzani ile görüştü Tarihi sur sanılıyordu! Gerçek bambaşka çıktı HSK, FETÖ'den ihraç edilen hakim ve savcıların göreve iadesi için inceleme başlattı Bekara ev kiralamamanın cezası belli oldu