Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'da Bin Selman ile görüştü! Gündem Gazze için ateşkes

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman ile bir araya geldi. İkili görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkesin sağlanması için atılabilecek adımlar ele alındı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'da Bin Selman ile görüştü! Gündem Gazze için ateşkes

8'inci Olağanüstü İslam Zirvesi için Suudi Arabistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkent Riyad'da toplantıya katıldı.

ERDOĞAN VE BİN SELMAN BİR ARAYA GELDİ

Önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze için diplomasi trafiğine başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Zirvesi için bulunduğu Riyad’da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir araya geldi.

İkili görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkesin sağlanması için atılabilecek adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in saldırılarının katliam boyutuna ulaştığını, İslam dünyasının birlik içinde bu katliamın sonlanması ve bölgede barışın sağlanması için çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin insani yardım faaliyetlerinin devam ettiğini ve yaralılara tıbbi destek sağlamak için başlatılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü de belirtti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Riyad'da Bin Selman ile görüştü! Gündem Gazze için ateşkes - Resim : 1

WİDODO İLE TEMAS KURULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi" için bulunduğu Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile görüştü.

Zirvenin yapıldığı Kral Abdülaziz Uluslararası Konferans Merkezi'ndeki görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Bakan Yerlikaya'dan 'çeteler temizlenecek' mesajı İsrail'in 'savaşta masumuz' algısı elinde patladı Küçükçekmece gölünde hortum çıktı! Çatışmanın en net görüntüsü: Hamas İsrail askerlerini vurdu