Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin

Son Dakika: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gönlüm ferah olarak diyorum ki İsrail bir terör devletidir" dedi. Türkiye'nin siyasi, ekonomi ve askeri başta olmak üzere tüm alanlarda güçlü olmak zorunda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya "Sıkıysa söyle, sende atom bombası var mı, yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol neye sahip olursan ol ecelin geldi, gidicisin" sözleriyle seslendi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Gazze'de sivillerin ve yüzlerce bebeğin kanını akıtan İsrail devlet başkanı Netanyahu'ya seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ecelin geldi, gidicisin" dedi. Muhalefeti de Gazze ve iç siyaset üzerinden eleştiren Erdoğan "Tek kalsak da Gazzeli mazlumları asla sahipsiz bırakmayacağız. 50'den beri tarihin yanlış tarafında konumlanan muhalefetin gayri insani yerde durması tesadüf değildir" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 1

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;

  • Grup toplantımızın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. 40. yıl dönümünü kutlayan KKTC'deki kardeşlerimizin cumhuriyet bayramını tebrik ediyorum.
  • Zulme dur diyen kahramanları rahmetle anıyorum. Kıbrıs Türkünün yanında olmaya devam edeceğiz. Acıların yaşandığı bir dönemde gerçekleştiriyoruz toplantımızı. İsrail vahşetinin durması için diplomasi trafiğini artırarak ülkemiz için çalışıyoruz.
  • Geniş yelpazede ülkemize hizmet yolculuğunu kesintisiz sürdürdük. 1.5 milyon insanımızın katıldığı miting ile mazlum Gazze halkının yanında olduğumuzu gösterdik. Katılım sağlayan MHP Genel başkanı Bahçeli ile tüm genel başkanlara ve misafirlere teşekkür ediyorum.
  • Ertesi gün 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Fitne çıkartmak isteyen, öküz altında buzağı arayanlara çok güzel bir ders verdik.
  • TCG Anadolu'nun donanmamıza nasıl bir güç kattığını da bu kutlamalarda gördük.
  • Yeni nesil bir uçak gemisi inşa etmek için kolları da sıvadık.
  • Hava gücümüzde çarpan etkisi yapacak 5. nesil savaş uçağı KAAN'la ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2023 bitmeden son gelişmeleri göreceğiz.
  • İnsansız sistemlerden, savunmaya kadar her alanda kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Son 21 yılda ülkemizin bu alandaki dışa bağımlılığını yüzde 80'lerden alıp nasıl yüzde 20'lere düşürdüysek, tam bağımsız Türkiye hedefine de ulaşacağız.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 2

  • Bölgemizdeki gelişmeler bunun bize ne kadar hayati ve acil olduğunu hatırlatmıştır. Türk milleti olarak bu topraklar hür onurlu ve huzurlu bir şekilde yaşamak istiyorsak güçlü olmak mecburiyetindeyiz.
  • Siyasetiyle ekonomisiyle askeri gücüyle her alanda güçlü olmazsak bizi bu topraklarda yaşatmazlar. Vatan topraklarımızla ilgili habis çevreler ne kadar dikkatli hareket ederlerse etsinler bir şekilde kendilerini ifşa ediyorlar.
  • Şimdi de İsrail yöneticileri Ermenistan gibi söylemler dile getiriyor. Bunların da sonu hüsran olacaktır. Komşularımızı bize karşı kışkırtanların, PKK'yı FETÖ'yü bizim içimize sokmaya çalışanların heveslerini kursaklarında bırakacağız.
  • 85 milyon tek yürek tek bilek olduğumuz sürece kimse sırtımızı yere getiremez. Bu birlik ve beraberliği destekleyecek siyasi ve diplomatik altyapıyı da geliştirmeliyiz.
  • Çok değil daha bir asır önce bunu Çanakkale'de yaşadık. Milletçe vatanımızın nasıl lime lime edilmeye çalışıldığını gördük.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 3

  • Güçlü ordu olmazsa olmazımızdır. İyi yetişmiş polis, jandarma huzurumuzun teminatıdır. Etkinliği artırılmış istihbarat vazgeçilmezdir. Hepsinin tamamlayıcısı yatırıma istihdama dayalı sağlam bir ekonomidir. Diğer türlü bu topraklarda bize nefes almak hakkı dahi tanımazlar.
  • 1 asır önce bunu Çanakkale'de yaşadık. Vatanımızın nasıl lime lime edilmeye çalışıldığını gördük. Zayıf düşersek bu barbarlığın çok kalleş şekilde tekerrür etmesine mani olamayız. Milletimizin istiklali için güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere herkese muvakkafiyetler diliyorum.
  • Zayıf düşersek bu barbarlığın çok daha kanlı çok daha vahşet bir şekilde tekerrür etmesine mani olmayız. Fedakarca çalışan güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere herkese Rabbim'den muvaffakiyetler diliyorum.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 4

NETANYAHU'YU TOPA TUTTU: SENDE ATOM BOMBASI VAR AMA ECELİN GELDİ

  • Netanyahu iki tarafına birer bakan koymuş basın açıklaması yapıyor. Zannediyor ki o bakanlar 'beni kurtaracak.' O bakanlar bile Netanyahu'yla beraber aynı istikamette yürümüyor. Kardeşlerim Netanyahu gidicidir. Bütün mesele dünyada haklının yanında duracak olanların duruşudur. Malesef dünya bu gelişmeler olmuyor.
  • ABD başta olmak üzere Batı hep birlikte maalesef ters yüz olarak bu duruma bakıyor. Fransa önce farklı açıklamalar yapıyor daha sonra geri vitese takıyor, dürüst ol. Aynen şuanda Filistindekilerin durumu gibi biz istiyoruz ki dimdik ama hiçbir zaman akşam başka sabah başka olmayın. Türkiye gibi olun.
  • Sınırlarımızın güvenliği terörle mücadele insanlarımızın huzuru, ekonomi, 6 Şubat depremleri, gündemimizin değişmez maddeleridir. Bunlara ek olarak Gazze'ye yönelik İsrail vahşeti de. İsrail hükümeti katliamlarına 40 gündür devam ediyor. Okulları camileri, kiliseleri, hastaneleri, pazar yerleri kasıtlı olarak hedef alan İsrail bir şehri içindeki insanlarıyla topyekun yok etme stratejisi uyguluyor. Canilikle kelimenin tam anlamıyla bir devlet terörü estiriyor. İçim rahat bir şekilde diyorum ki İsrail bir terör devletidir.
  • İsrail, Hamas'ın terör örgütü olduğunu söylüyor. Ama bugün benim ülkemde bile Hamas'ın siyasi örgüt olduğunu bilmeyenler var. İsrail'in öldürdüğü 12 bin sivilin çoğunluğunu kadınlar ve çocuklar oluşturuyor.
  • Savaşın da bir onuru vardır. Savaşın ilk kuralı yaşlılara kadınlara çocuklara yaşlılara dokunmamaktır. Evlerinden kovdukları masumların tepesine bomba yağdıranlar, yakıtlarını keserek ölüme mahkum edenler;

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 5

"SENDE ATOM BOMBASI VAR AMA SONUN GELDİ"

  • Buradan Netanyahu'ya sesleniyorum; Sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa açıkla. Ama açıklayamaz. İsrail senden atom bombası, nükleer bomba var. bununla tehdit ediyorsun ama ecelin geliyor. Gidicisin.
  • Karşımızda bir soykırım var. Şuanda yüzlerce binlerce avukat bunları Lahey Adalet Divanı'na kesinlikle soykırım noktasında da bütün adımları atıp gerekli olan duyuruyu yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Gazze öldürülen yavruların kanı, İsrail'e silah ve istihbarat desteği sağlayanların alınlarına utanç lekesi olarak yapışmıştır.
  • Gazze'deki vahşeti dünyaya duyuran gazetecileri İsrail aileleriyle katlediyor. BM bırakın Filistinlilerin hayatına sahip çıkmayı kendi çalışanların öldürülmesine ses çıkartamıyor. İsrailli bakanlar nükleer silahına sahip olduğunu kameralar önünde itiraf ediyor harekete geçen yok. Kur'an-ı Kerim yakanlara özgürlük diyenler, Gazze için sesini çıkartanları tutukluyor. Bunlar gibi birçok adaletsizliği gördük.
  • Charlie Hebdo olayında 23 kişi ölmüştü. Paris'te devlet başkanları yürüyüş yaptı. Bizden de gidenler olmuştu. 13 bin kişi öldü Gazze'de yok mu yürüyecek devlet başkanı. İnsafınız vicdanınız yok mu, hadi bir de bunun için yürüyün. Olay haçlı hilal meselesidir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 6

"BİRİLERİ RAHATSIZ OLACAK DİYE HAMAS'IN POLİTİKALARINI DİLLENDİRMEKTEN ÇEKİNMEYİZ"

  • Milletimizin ezici çoğunluğu Gazze konusunda onurlu ve dirayetli bir duruş sergiledi. İsrail'e tepki gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İsrail medya cephesini tüm kontrolüne rağmen kaybetmiştir. Dünyanın dört bir köşesini dolduranlar gösteriyor ki İsrail insanların vicdanında esir olmuştur. Hangi inançtan olursa olsun İsrail saflarında duranları selamlıyorum. 
  • İsrail katliamlarına devam ederse tüm dünyada lanetlenen terör devleti olduğunu tescil ettirecektir.
  • Biz birileri rahatsız olacak diye Hamas'ın politikalarını dillendirmekten asla çekinmeyiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 7

"ULUSLARARASI ALANDA İSRAİL'İ YALNIZLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

  • 11 Kasım Cumartesi günü İslam İşbirliği Teşkilatı ile çözüm önerilerimizi kayda geçirdik. İsrail'in nükleer silahlarının ortaya çıkarılmasından kimyasal silah kullanmasına kadar pek çok hususu görüştük. Alınan kararların hayata geçirilmesi için gereken çabayı harcayacağız.
  • İnsani yardımlarla ilgili gerekenleri yapıyoruz. Yardım gemilerimizi Mısır'a gönderiyoruz.
  • Dolmabahçe'de bugün bir toplantı gerçekleştiriliyor. Diplomatik çabalarımızı artıracağız.
  • Uluslararası alanda İsrail'i yalnızlaştırmaya devam edeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 8

MUHALEFETE 'HANÇER' TEPKİSİ

  • Atatürk'ün partisi kimi zaman marjinallerin kimi zaman jakobenlerin elinde oyuncağa döndü. Sonuncusu da kurultayda gördük. Selo'ya selam gönderdiler.
  • O koltuğa oturan emanetçilerin arkasında kim var?
  • Sadık genel başkanları Ankara'da ofis açmış, inşallah mutfağı unutmamıştır.
  • İç hesaplaşmaları bizi alakadar etmez. Bizim için önemli olan ellerinde hançerle gezen bu kifayetsizlerin o hançeri milletimize saplamasının önüne geçmektir.
  • Milletimiz 14 Mayıs'ta buna zaten izin vermedi. Şimdi 31 Mart'ta bunu yapacağız. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 9

CHP'NİN AYM-YARGI KRİZİNE 'TEPKİSİ' TEPKİSİ

  • İki kurum arasında yaşanan anlaşmazlığı 'darbe' olarak nitelendirmek utanmazlıktır.
  • Şayet bugün bir darbe olsaydı CHP hemen darbecilerin yanında konuşlanırdı. Gündemimizdeki sorun görev alanlarıyla ilgili görüş ayrılığından ibaret.
  • 130 bin dosya sayısına ulaşan iş yükünün altından kalkması mümkün değildir. Bize bu konuda hüküm vermek değil hakem olmak düşer. Biz de bu sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getireceğiz.
  • Meclis eylem yeri değil ülkenin meselelerine çözüm merkezidir. Hele hele oturma yeri hiç değildir. Oturmak istiyorsan parka gidelim.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya seslendi: Sende atom bombası var mı yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol, gidicisin - Resim : 10

Bakan Fahrettin Koca, Gazze'ye yönelik sağlık yardımları için Mısır'da Adalet Bakanı Tunç'tan AYM başvurusu açıklaması: Geri dönmek söz konusu olamaz Bakan Tekin'den öğretmenlere ikramiye açıklaması Gazze'de faaliyette olan bir hastane kaldı