Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ diploma ve sancak devir teslim töreninde

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bağımsızlığımıza leke sürdürmeyeceğiz. Milli iradenin üstünde hiçbir güce izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ diploma ve sancak devir teslim töreninde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Acısı tatlısıyla bir asrı tamamlarken geçmişin muhasebesini yapmamız gerekiyor. Yol haritasını şekillendirmemiz önem arz ediyor. Milletimizi karşılaştığı onca ihanete rağmen asırlardır ayakta tutan vasfı kardeşliğine sahip çıkmasıdır.

85 milyon olarak büyük bir kucaklaşmayı gerçekleştirelim istiyoruz. Aynı görüşleri paylaşmasak dahi aynı yöne bakabilmeliyiz. Ortak paydada buluşabilmeliyiz. Dün gece milletimizin takdirine sunduğumuz 100. yıl marşımız atılmış adımlardan biriydi.

454 Türk, 12 misafir öğrencimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Mezunlarımızı yetiştiren tüm hocalarımızı ve komutanlarımızı kutluyorum. Kıymetli ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Misafir öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Cumhur ile Cumhuriyet'i kaynaştırdık. 15 Temmuz'da yaptığımız gibi bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye kararlıyız. Kaosun ve belirsizliğin arttığı gündemde Türkiye kendinden söz ettirmektedir.

Dünyanın en stratejik iki su yolu olan İstanbul ve Çanakkale boğazlarına sahibiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ diploma ve sancak devir teslim töreninde - Resim : 1

SAVUNMA SANAYİİ ALANINDA TÜRKİYE'NİN BAŞARISI: "HASIMLARIMIZIN YÜREKLERİNE KORKU SALMIŞTIR"

Milli savunmamız bundan 20 yıl önce yüzde 20 yerliyken bugün yüzde 80 yerli hale gelmiştir. Savunma sanayii alanında attığımız adımlar milletimize güven aşılarken, hasımlarımızın yüreklerine korku salmıştır.

İHA, SİHA ve taarruz uçaklarımızın iniş kalkış yapacağı bir gemiye sahip olduk. TCG Anadolu sayesinde Ege, Akdenz ve Karadeniz'deki kriz bölgelerine kolayca intikal ettireceğiz. Sadece oyun kuran değil gerektiğinde aleyhimizde olan oyunları da bozan bir ülkeyiz.

Azerbaycanlı kardeşlerimizle birlikte Karabağ'ın özgürlüğüne kavuşmasını sağladık.

Demokrasimize gölge düşürmeyeceğiz. Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza gerektiğinde canımız pahasına sahip çıkacağız. Bağımsızlığımıza leke sürdürmeyeceğiz. Milli iradenin üstünde hiçbir güce izin vermeyeceğiz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ diploma ve sancak devir teslim töreninde - Resim : 2

Bakan Hakan Fidan'dan tahıl anlaşması mesajı! Putin ile Erdoğan 4 Eylül'de bir araya gelecek Türkiye Yunanistan ile ne zaman temas kuracak? Mama lobisi Paw Guards'ın başı Erkin Erdoğdu yakalandı!