Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'daydı. Burada halka seslenen Erdoğan, CHP içerisinde yaşanan krizleri hatırlatarak, "Şimdiki CHP başkanını zaten kimsenin taktığı yok" dedi. DEM Parti ile yürütülen 'kent uzlaşısı'na işaret eden Erdoğan, "Boynuna vurulan prangalardan 31 Mart'ta kurtulacaktır. 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz" ifadeleriyle Özel'e seslendi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim çalışmaları kapsamında bugünkü durağı Manisa'ydı.
  • Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi olan Manisa'da muhalefete önemli mesajlar verdi. DEM Parti-CHP yakınlaşmasına işaret eden eden Erdoğan, Özel'in 31 Mart'ta Özgürleşeceğini kaydetti.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Medeniyetler beşiği Manisa bugün ayrı güzel. Cumhurbaşkanlığında yüzde 50 milletvekilliğinde yüzde 49 desteği için teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta da büyükşehri ve ilçeleriyle büyük bir destan yazacaktır.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 2

"31 MART'TA ONU DA 'ÖZGÜR'LEŞTİRECEĞİZ"

Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa'nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, boynuna vurulan prangalarından kurtaracağız. Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak. Bir önceki nasıl bir netice alamadan eyvallah deyip gittiyse bunun da akıbeti aynı olacaktır. Vizyonu, programı olmayan bağırır çağırır gider. 

Ülkemizi dünyada şanlı tarihine yakışır bir yere çıkarmakta kararlıyız. Allah'ın izniyle bunların hepsini de yapacak iradeye birikime kadroya sahibiz. Yeter ki milletimiz birliğine sahip çıksın. Gerisi sadece vakit meselesidir.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 3

"SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

Türkiye'yi geçtiğimiz 21 yılda 3 kattan fazla nasıl büyüttüysek, bugünkü meseleleri de öyle hal yoluna koyacağız.

Çalışanlarımızın, emeklilerimizin, esnafımızın dert ve sıkıntılarını; gençlerimizin hayallerini birlikte gerçekleştireceğiz. Gabar'da bunu becerdik. Cudi'de Tendürek'te inlerine girdik mi? Bundan sonra da yine biz yaparız. 

Eksik kalan meseleleri birer birer çözüme kavuşturacağız. Ekonomideki sıkıntıları aşarak önümüzdeki dönemden itibaren değişimi göreceksiniz. Geçmişte bunu sağladık. Bundan sonra da başaracağız. Alanda şu anda 45 bin Manisalı var.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 4

"KİRLİ İTTİFAKLARIN FARKINDAYIZ"

Milleti umursamayan muhalefet anlayışının, sorumsuz politikaları yaşadığımız sorunların üzerine tuz biber ekti. PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle hareket etmekten çekinmemiştir. Gizli ittifakları unutmadık.

İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirlik ittifakların farkındayız. Son anlarda değişen listelerin neden yapıldığını milletimiz gayet iyi biliyor.

Bunlarda mertliğin, delikanlılığının zerresi olmadığı için her işlerini gizli saklı yapmayı adet haline getirdiler.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 5

"ŞİMDİKİ CHP BAŞKANINI ZATEN KİMSENİN TAKTIĞI YOK"

CHP'nin kurduğu ittifaklarda açıklık var mı? CHP Genel Başkanı'nı kimse takmıyor. Nerede, kimlerle demlendiği belli değil. 3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz. 

Bu muhalefet politikasının Türkiye'ye verecek hiçbir şeyleri yoktur. Muhalefet tarafı sadece konuşur. Sadece küçük menfaatlerini korumaya bakar. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da: Şimdiki CHP başkanını kimsenin taktığı yok - Resim : 6

CHP'NİN SARUHANLI'DAN ADAY ÇIKARAMAMASI

Alın işte burada Saruhan'da aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler.

Çıkarları, kişisel kariyerleri dışında gözleri hiçbir şey görmüyor. Kendi memleketleriyle ilgilenme gereği duymuyorlar. Böyle siyaset olmaz. Şehirlerimizin geleceği kirli masaların mezeleri yapılamaz.

MANİSA'YA YAPILAN KAMU YATIRIMLARI

Son 21 yılda Manisa'ya 190 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Manisa'ya 5 bin 174 adet yeni derslik kazandırdık. 11 bin 250 kişi kapasiteli yurt açtık. Toplam 2 bin 414 yataklı 28 hastanenin de aralarında olduğu 76 tesisi tamamlayıp hizmete soktuk. 122 spor tesisi yaptık. Manisa'ya 33 baraj, 11 gölet, 2 hidroelektrik santrali kazandırdık. Selendi ve Köprübaşı'na da yakında doğal gaz arzı sağlayacağız."

Kaynak: haberet.com

Haberet GYY Buket Aydın ve Gazeteci Çağlar Cilara Tuzla Belediye Başkanı ile bir araya geldi İstanbul'da yüzde 89'luk 'başarısızlık oranı' İBB Başkan Adayı Murat Kurum ulaşım projelerini açıkladı Danimarka Başbakanı'na çiğ et linci