Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya seslendi: Bir gece ansızın gelebiliriz

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sık sık tekrarladığı 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözünü bir kez daha yineledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sözünü Büyük Filistin Mitingi'nde Batılı ülkelere hatırlattı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya seslendi: Bir gece ansızın gelebiliriz

İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırıma karşı binlerce kişi Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi. Mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözünü bir kez daha yineledi. 

Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

"HİLAL-HAÇLI MÜCADELESİ Mİ İSTİYORSUNUZ?"

Ey Batı size sesleniyorum. Siz yeniden bir Hilal-Haçlı mücadelesi mi istiyorsunuz? Bu millet ölmedi, dimdik ayakta. Libya'da Karadağ'da neysek bilesiniz ki Ortadoğu'da da oyuz.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya seslendi: Bir gece ansızın gelebiliriz - Resim : 1

"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Bir gece ansızın gelebiliriz şiarıyla kendi çizdiğimiz yolda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Biz milletimizi seviyoruz. Milletimize fedai can etmeye hazırız. Milletimizle birlikte bu yolda ilerlemeye hazırız. Bu millet yeni destanlar yazmaya hazırdır.

Bunlar dediğimizin kimler olduğunu biliyorsunuz değil mi? ABD'siyle, Avrupa'sıyla, tek dişi canavar kalan Batı'dan bahsediyorum. Gazze'de yaşanan katliam topyekun Batı'nın eseridir. Çocuk katilleri verdikleri tam desteği demokrasi ve adalet gibi kavramlarla gizlemeye çalışmaları da ayrı bir komedidir. İsrail onlara rağmen adım atamaz. Atsa bile 3 gün içinde çöker. 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya seslendi: Bir gece ansızın gelebiliriz - Resim : 2

"BATI'NIN SİNSİ VE KİRLİ TAKTİĞİ DEŞİFRE OLMUŞTUR"

Biz bunları iyi tanırız. Batı'nın bu sinsi ve kirli taktiği deşifre olmuştur. Bunu en iyi biz biliyoruz. Biz PKK'nın YPG'nin FETÖ'nün gerisinde kimler var biliyoruz. Benim milletim de bunları gayet iyi bilmeli. Biz lafa gelince liberal, özgürlükçü kurum ve kişilerin gerçekte hangi gayelerle ülkemizin çelme taktığını gayet iyi biliyoruz. Aynı hakikatlere Gazze'de şahit oluyoruz."

Selçuk Bayraktar ve annesi Büyük Filistin Mitingi'nde! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete: Yazıklar olsun Filistin Mitingi'nde okunan sureler dikkat çekti Cumhurbaşkanı'ndan 'Büyük Filistin Mitingi'nde İsrail'e mesaj