SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yasama ve yürütmenin uyum içinde çalışması, hizmetlerde aksama yaşanmaması için çok önemli." ifadelerine yer verdi. Avrupa medyasının saldırgan haberlerine dikkat çeken Erdoğan, "Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik" dedi.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkent Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından derlenenler;
"Seçimde Keçiörenli kardeşlerimden her zaman dik duruşu gördüm. Şimdi de Keçiören'in pazar gününe aynı dik duruşla hazırlandığını görüyorum. Gümbür gümbür pazara var mıyız? Ben size inanıyor ve seviyorum. İnanıyorum ki pazar günü Bay bay Kemal'e gereken dersi vereceksiniz. Türkiye ortalamasının üzerinde, yüzde 52,5 ile bize destek veren Keçiörenli kardeşlerime teşekkür ediyorum."

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 1

"ONLAR KANDİL'DEN BİZ ALLAH'TAN..."
Yani şuanda 323 milletvekiliyle Cumhur İttifakı bir zemin oluşturdu. Yasam organı olarak biz varız. İşte şimdi Keçiören’den tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Pazar günü Erdoğan evladınıza sahip çıktığınız anda 323 milletvekiliyle önümüz çok açık. Türkiye Yüzyılı diyoruz ya, işte sizlerle beraber kuracağız.

Milletimiz iktidara giden yolu Kandil’de ve Pensilvanya’da arayanlara kırmızı kart göstermiştir. Bunlar talimatı Kandil’den alıyor. Biz Allah’tan alıyoruz, milletimizden alıyoruz. Farkımız bu. Bu güne kadar böyle geldi.

"BUNLAR OTELLERDE IMF İLE GÖRÜŞTÜLER"
"Gençler ekonomisini Londra’daki tefecilere teslim etmek isteyenlere hadi oradan demiştir. Ne diyor Bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Senin her yerin hesap uzmanı olsa ne yazar. Sen ne hesap biliyorsun ne kitabın var. Biz sizin bildiğiniz hesapları unuttuk, unuttuk. Bunlar otellerin lobilerinde IMF komiserleriyle görüştüler."

"Başbakanlığım dönemimde rezervimizi 135 milyar dolara çıkartmıştık. Allah'ın izni ile yine çıkartacağız. Siz Bay bay Kemal'e ve avarelerine bakmayın. Türkiye ayakta mı siz ona bakın. Teslim olmayacağımızı gösterdik. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün diyen vatandaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Parlamento için gösterdiğini iradeyi 2. turda da sergilememiz lazım. Yasama ve yürütmenin uyum içinde çalışması, hizmetlerde aksama yaşanmaması için çok önemli."

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 2

"RAKİBİMİZ CHP GENEL BAŞKANI DEĞİL REHAVETTİR"
Meclis’te oluşan bu kadroyu daha da güçlendirerek 28 Mayıs’a taşımamız gerekiyor. Yasama ile yürütmenin uyum içinde çalışması hizmetlerde aksaklık yaşamaması için çok önemli.

İstikrarsızlığın bedelini sadece siyaset kurumu değil tüm Türkiye ödedi. Milletimizin tüm fertleri sıkıntı çekti. Bunları yaşadık mı yaşadık. Tesis ettiğimiz güven iklimiyle biz bunları tersine çevirdik. Yasama, yürütme, yargı arasında güç çekişmesinin yaşanmasına müsaade etmedik.

Ülkemizin siyasi istikrarsızlığa sürüklenmesine engel olduk. Yol vermedik. Bunu aziz milletimizle başardık. Siz bize itimat ettiniz. Bundan sonra bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Gençler bütün muhataplarınıza arkadaşlarınıza Pazar günü sandığa gitmesini tavsiye ediyor musunuz?

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 3

Önümüzde sayılı günler var. Pazar günü için oy verme dışında hiçbir plan yapmayacağız. Oyumuzu kullanacağız irademizi göstereceğiz. Eşimizin dostumuzun da sandığa gitmesini sağlayacağız. Olmazsa olmaz sandık. Sandıkta da Allah’ın izniyle zafere yürüyeceğiz.

28 Mayıs’ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir, nasıl olsa kazandık demektir. Keçiörenli komşularımdan bu sefer rekor beklediğimin altını çiziyorum. Beni mahcup etmeyeceğinizi çok iyi biliyorum.

14 Mayıs günü demokrasimiz adına çok başarılı bir sınav verdik. Milletimiz adeta sandığa akın etti. Farklı mecralarda yürütülen haysiyet cellatlarına rağmen millet görüşünü özgürce yansıttı. 

Yıllarca bize demokrasi nutukları atan Avrupa ülkelerini kıskandıran rekor bir oyla Türk milleti demokrasisinin gücünü ortaya koydu.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 4

CHP SEÇMENİNE SESLENDİ
İBB Başkanı ABB Başkanı aman yarabbi ne açıklamalar yaptı. Şimdi bunları sandığa gömmeye hazır mıyız?

Uluslararası basında yapılan sinsi psikolojik yayınlar vardı. Zaten bay bay Kemal’in yalandan başka sermayesi yok ki. İşte 14 Mayıs gecesi tüm bunları çöpe attık. Diktatörlük söylemlerinin tamamen savsata olduğunu gördük. Diktatör ikinci tura kalır mı? Diktatör işini ilk turda yüzde 90’la bitirir. Milletimize dergi kapaklarından ayar verilmeyeceğini tüm dünyaya gösterdik. Yalan, iftira ve korku siyasetiyle seçim kazanılamayacağını gösterdik. Tüm bunlarla birlikte Türkiye’nin gücünü dost düşman herkese gösterdik.

Rabbim sizlerden razı olsun. Ancak o gece sizlerin bu duruşunu hazmedemeyenler de çıktı. O gece demokrasimiz adına yaşamak istemeyeceğimiz şeylere şahit olduk. Geride olduklarını bal gibi bildikleri halde öndeyiz, kazanıyoruz diyerek seçmenlerini kandırmayı denediler.

Hatalarını kabul etmek ve milletten CHP’li vatandaşlarımızdan özür dilemek yerine çamura yatarak paçayı kurtarmaya çalışıyorlar. Her seçim öncesinde CHP’li seçmenin istemediği adayın dayatılarak tıpış tıpış oy verecekseniz denmesini sindiremiyoruz. Milletimize dair kibirli dil kullanılması asla hoş görülemez. Gazi’nin hürmetine hala CHP’ye oy verenlerinde bunlardan rahatsız olduğuna inanıyorum. Kandil’deki PKK elebaşlarının Kılıçdaroğlu’na oy istemesi en çok samimi CHP’lileri rencide ediyor.

"Tüm siyasi partilerden vatandaşlarımız olgunluk içinde oylarını kullandı. Yıllarca bize demokrasi nutukları atan Avrupa ülkelerini bile kıskandıran Türk milleti takdirini rekor katılımla gösterdi. Aynı zamanda algı balonunun patlamasına şahitlik etti. İBB ve ABB başkanları birlikte ne açıklamalar yaptılar. Şimdi bunların tamamını sandığa gömmeye hazır mıyız?"

"Türkiye'ye atılan diktatörlük iftiralarıyla yol yürümek istediler. Kendi vatandaşlarını sandığa götüremeyenler bunlar. Türkiye neredeyse yüzde 90'a geldi. Zaten Bay bay Kemal'in yalandan başka sermayesi yok ki. Sabah yalan akşam yalan. Bir de bunların körüklediği korku siyaseti var. 14 Mayıs gecesi tüm bunları çöpe attık. Düşünün diktatör ikinci tura kalır mı. Diktatör işini 1. turda hem de yüzde 90'larla bitirir. Biz diktatörlüğü değil milletimizin gönlünü kazanmaya hasretiz. Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik."

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 5

"NEREDESİN BAY BAY KEMAL!"
"Bir şey söyleyemiyorsun Bay bay Kemal. Neredesin. Gittiler bunlarla kana kan intikam intikam diyerek miting yaptılar. Meydan meydan dolaşıp 6-8 Ekim olaylarında Yasin Börü ve 51 Kürt kardeşimizi bunlar katlettiler mi? Demirtaş'ın ne günahı var diyor? Kavala'nın ne günahı var diyor? Şimdi de çıkartacağım ben onu, içerde duruşu beni rahatsız ediyor diyor. Tüm Türkiye'ye inanıyorum ki bunlara gereken dersi pazar günü verecek."

Kardeşlerim evet CHP’nin başındaki zatın aylardır ses çıkarmadığı açıklamalar bunlar. Bay bay Kemal senin o teröristlerden ne farkın var. Onlar sana destek veryorlar. Sen onlara sizin desteğinize ihtiyacım yok diyebiliyor musun? Diyemiyorsun. Hani neredesin bay bay Kemal, En ufak bir şey söylemiyorsun. Söyleyemez. Kapalı kapılar ardında yaptığı görüşmeler ortada.

Masadan bir itiraz duydunuz mu? Masanın buna itiraz ettiğini gördünüz mü?

Meydan meydan dolaşıp 6*8 Ekim olaylarında aralarında kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 51 Kürt kardeşimizi şehit ettiler mi? Bu Selo o çağrıyı yapan değil mi? Şimdi Selo’nun Kavala’nın ne günahı var diyor. Şimdi ne diyor çıkaracağım ben onu diyor. Onun içeride duruşu beni rahatsız ediyor diyor. Tüm Türkiye inanıyorum ki Pazar günü bunlara gereken dersi sandıkta verecektir.

PKK’nın kurulduğu köye gidip buralara bahar gelecektir diye video çektiler. PKK’nın sembolü olan zafer işaretleriyle milleti selamladılar.

Şimdi çıkmışlar bize ahlak dersi Cumhur İttifakına ’da milliyetçilik dersi vermeye kalkıyorlar. Bay bay Kemal sen ne zaman milliyetçi oldu? Pazar günü sandıkları bunlara bir siyaset mezarı yapalım.

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da STK ve Muhtarlar buluşmasında açıklamalarda bulundu! Milletimize dergi kapaklarından ayar verilemeyeceğini gösterdik - Resim : 6

Akşener'den Ümit Özdağ yorumu: Sinan Bey de gelsin Son dakika! Ümit Özdağ Millet İttifakı'nı desteklediğini açıkladı! AK Parti'den tepkiler Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlaşması Yeşil Sol Parti'yi kızdırdı! İçişleri Bakanlığı iddialarına CHP'den jet yanıt