Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu açılışına online katılacak, Mersin mitingi ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına video konferans yöntemi ile katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Akkuyu açılışına online katılacak, Mersin mitingi ertelendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacağını duyurdu.

Kandemir, paylaşımında "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaşadığı rahatsızlıktan dolayı programlarını ertelemişti.

Depremzedeler için toplanan yardımları bakın ne yaptı? Fahrettin Altun'dan tarih dersi Süleyman Soylu'dan Diyarbakırlı ailelere müjde! Bakan Akar: Teröristler çukurlara gömülmeye devam ediliyor