Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı, buradaki açıklamalarında, en son Ekrem İmamoğlu'nun mitingindeki DEM bayraklarına atıfta bulunarak, "İstanbul'da bölücü örgütün uzantılarıyla el ele olmaktan, kol kola yürümekten, bölücülerin sembolleri altında ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. Neyin karşılığında Kandil'le uzlaşıldığını, ne vadettiklerini kimse bilmiyor." dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 1

Erdoğan, buradaki açıklamarında, muhalefetin aday seçimlerinde yapay zeka kullanması, bölücü terör örgütleri ile iş birliği içinde olmasını eleştirirken, parti üyelerine saha çalışmalarına sıkı sıkı sarılmaları gerektiğininin altını çizdi.  Erdoğan seçimin sokakta, insanlarla bir araya gelerek kazanılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde sallanan DEM Parti'nin bayrağı ile ilgili de "İstanbul'da bölücü örgütün uzantılarıyla el ele olmaktan, kol kola yürümekten, bölücülerin sembolleri altında ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. " dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 3

CHP'DE YAPAY ZEKANIN SÖZÜ GEÇİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Türkiye yüzyılı yeni başlıyor. Bizden önceki kuşakların yaşadığı eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz.

Dünya değişti. Türkiye değişti. Şehirlerimizin çehresi değişti. Ama ülkemizdeki muhalefet anlayışı hiç değişmedi.

CHP ROTASINI KAYBETTİ

Bilhassa ülkenin ikinci büyük partisi sıfatına sahip CHP bırakın olumlu yönde değişmeyi, bölücülerle, terör örgütü mensuplarıyla iş birliğine girecek kadar rotasını kaybetmiştir.

Üzülerek görüyoruz ki CHP'de bölücülerin ve yapay zekanın sözü bu partiye yıllarca emek vermiş bu partiye gönül vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor.

İMAMOĞLU'NUN MİTİNGİNE GÖNDERME

İstanbul'da bölücü örgütün uzantılarıyla el ele olmaktan, kol kola yürümekten, bölücülerin sembolleri altında ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 5

MUHALEFETE KANDİL GÖNDERMESİ

Neyin karşılığında Kandil'le uzlaşıldığını, allayıp pulladıkları Kandil uzlayıcısı, için bu noktada bölücü örgütün uzantılarına ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor.

CHP'nin içine düştüğü bu vahim tablo AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak bizim sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır.  14-28 Mayıs seçimlerinde milletimiz irfanıyla ülke iradesini yeniden bize vererek böyle bir felakete müsaade etmedi.

Şimdi aynı durum belediyeler için geçerlidir. Bu yörüngesini kaybetmiş partilere şehirlerimizi teslim etmeyeceğiz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 6

SEÇİM 2 YERDE KAZANILIR

Seçim 2 yerde kazanılır. Birincisi sahadır, sokaktır, evlerdir, iş yerleridir, insanın olduğu her yerdir. 2. sandıktır. 

Oy verme günü sandıklara çok sıkı sahip çıkamazsak elimizdekini de kaybederiz.

Bizim anlayışımızda tıpış tıpış oy verilecek anlayışı yoktur. Biz çok çalışarak sandıkta o oyu alacağız.

Vatandaşlarımızı şehirlerimizi bizim en iyi yöneteceğimize ikna edeceğiz. Aksi takdirde kimse bizim kara kaşımıza kara gözümüze oy vermez. 

Vatandaşlarımızı mutlaka sandık başına gitmeye teşvik etmekten, sandıktan her şeyin usulüne göre işlemesinde kadar uzanan sürece tüm aşamasıyla hakim olmamız gerekiyor.

Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bize verilen tek oyun zayi edilmesine müsademiz yok. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 7

MEYDANI SİYASET HARAMİLERİNE BIRAKMAYACAĞIZ

Ahlaktan yoksun siyaset haramileri vardır. Meydanı bu siyasete haramilerine bırakmayacağız. Seçim gününe kadar sandığa damgamızı vuracağız. 

Sosyal medya, modern iletişim yöntemleri elbette önemlidir. Ama yarım asra dayanan tecrübelerimize göre sahada yoksanız, sandıkta da esameniz okunmaz.

31 Mart'ta ülke geneli, büyükşehir, il, ilçe belde düzeyinde birinciliği kimseye kaptırmayacağız. 

Her seçim döneminde olduğu gibi kendi akıllarınca milleti kandırmaya çalışanlar var.  Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyenin istediği partide aday olma ve siyaset yapma hakkı vardır. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 8

SİRK CAMBAZLARINA PRİM VERMEYİN

Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimi kazanırsam, kazandıktan sonra yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyin.

Yoğun bir şekilde çalışacağız.  31 Mart'ta gümbür gümdür sandıkları patlatacağız.

AK Parti şahısların değil, bir davanın, ülkenin, hizmete adanmışlığın partisidir. Her kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Fakat korsan siyaset yapanlara geçit vermeyiz. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Kandil' göndermesi: Ne vadettiklerini kimse bilmiyor - Resim : 9

"YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Bizim hem parti hem de hükümet olarak yapacak çok işimiz var. Mevcut arkadaşlarımız ve aramıza yeni katılan gençlerle eser ve hizmet siyasetine devam etmek durumundayız.

Ülkemizin birliği, milli iradenin üstünlüğü ile Cumhur İttifakı'nın tarihimizde eşi benzeri yoktur. Sayın Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nın kurulmasındaki emeğini belirtmek istiyorum. Cumhur İttifakı olarak ortak adaylarla seçime gidiyoruz. 

Seçime neredeyse bir ay kaldı.  Bugünkü toplantıdan sonra sahadaki çalışmalarımız yeni bir ivme kazanacaktır. Sizlere güveniyorum, inanıyorum. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 15 gün ücretsiz olacak Ali Tombaş, Sultanbeyli’nin yüz akı olacak 100 projeyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan doğum günü için hazırlanan klibi izledi Bakanlık 2024-2028 hayvancılık yol haritasını açıkladı