Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da muhalefeti hedef aldı; Örnek gösterdikleri 4 gündür KAAN'ı konuşuyor

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Adana'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefetin örnek gösterdiği ülkeler 4 gündür KAAN'ı konuşuyor" dedi. CHP'nin halka hizmet götürmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adana ile birlikte tüm Türkiye'ye kazandırdığımız eserler bizim referansımızdır." şeklinde konuştu.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da muhalefeti hedef aldı; Örnek gösterdikleri 4 gündür KAAN'ı konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da muhalefeti hedef aldı; Örnek gösterdikleri 4 gündür KAAN'ı konuşuyor - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Haberi aldım. Meydanda 75 bin kişi var.

31 Mart'ı bir fırsat olarak görüyoruz. Adana sandıkları patlatarak gerçek potansiyelini ortaya çıkartacaktır. Kendi seçmenleri başta olmak üzere milleti tıpış tıpış sandığa giderek oy verecek cenderesine sıkıştırmak isteyenlere günlerini göstereceğinizi biliyorum. Adana böyle artistliklere eyvallah etmez. Adana eser ve hizmet nasipsizlerini sırtında taşımaz.

Parti içindeki iktidar kavgalarından başlarını kaldıramıyorlar. Birbirileriyle didişmekten fırsat bulamadıkları için başka konuyla ilgilenecek durumda değiller. Ülkenin her hangi bir derdiyle dertlenmediklerini görüyoruz. Şehirlerimizdeki insanlarımızın sıkıntısını çözecek projelerini duydunuz mu, uluslararası durumlarda ilkeli durduklarını gördünüz mü, çünkü yok. Hal çadırını hastane diye Adanalı kardeşlerime yutturmaya çalıştılar. Bu derece yalancılar. Kendi çıkarlarından başka bir şey görmeyenlerin Adana'nın sorunlarıyla ilgilenmesi beklenir mi? Kendilerine hayırları olmayanların ülkesine milletine faydası olur mu? Kapalı kapılar arkasında birbirlerinin kuyularını kazıp, şaibeli pazarlıklarla demleniyorlar, seçim kazanmaya çalışıyorlar.

Seçim gününe kadar kadın kolları ana kademe gençlik kolları kapı kapı dolaşacağız. Adana'yı Cumhur İttifakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız?

Türkiye bizim yuvamız, vatanımız uğruna şehadeti göze aldığımız biricik sevdamız. Taşıyla, toprağıyla, zorlukları ve güzellikleriyle tüm kalbimizle seviyoruz.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da muhalefeti hedef aldı; Örnek gösterdikleri 4 gündür KAAN'ı konuşuyor - Resim : 2

"BÖLGESEL DEĞİL KRİZLERİ ÇÖZEN KÜRESEL GÜÇ OLUYORUZ"

Cennet vatanımız, aziz milletimiz ve istikbalimizin teminatı çocuklarımız için her alanda mücadele ediyoruz. Tüm engellemelere rağmen vatanımıza olan minnet borcumuzu layıkıyla ödedik. Milletin sandıkta namusumuza teslim ettiği göreve gölge düşürmedik.

Vesayet güçlerinden, terör örgütlerini ve Türkiye düşmanlarını Allah'ın yardımıyla dize getirdik. 15 Temmuz'da asla geri adım atmadık. Birileri TV karşısında kahve yudumlarken biz milletimizle sırt sırta vererek FETÖ'cü hainlere sokakları dar ettik. Uluslararası arenada milletimizin haklarını savunduk. Avrupa'dan aferin almaya çalışan değil dik ve dirayetli duruşuyla takdir toplayan bir ülke konumundayız. Türkiye artık sadece bölgesel güç olmaktan çıkıp küresel güç olma yolunda ilerliyor. Ülkemizin krizlerdeki çözüm gücü anlaşılıyor. Libya, Karabağ'da biz varız. Türkiye kardeşleriyle el ele veriyor bu yolda emin adımlarla yürüyor.

"TERÖRLE MÜCADELEDEKİ SİLAHLARI BİLE DIŞARIDAN ALIYORDUK"

Şunu çok açık ifade etmek isterim; dış politikada artan itibarımızın gerisinde güçlü savunma sanayi var. Dışa bağımsızlık arttıkça uluslararası güç artmıştır. Biz göreve geldiğimizde başkalarına bağımlıydık. Yüzde 80 oranında başkalarına muhtaç durumdaydık. Terörle mücadeledeki mühimmatı dışarıdan alıyorduk. Satın aldığımız silahların kontrolü tam olarak bizde bile değildi. Bu tablo karşısında savunma sanayine ağırlık verdik. Böyle gelmiş böyle gider diyenlerden olmadık. Zor olanı ama ülkemiz için hayırlı olanı seçtik. Güvenlik güçlerimizin kullandığı silahları yaptık. İnsansız hava araçları teknolojilerine yatırımlar yaptık. 2005'lerde 2010'larda diktiğimiz fidanların meyvelerini topluyoruz.

Yıllar önce başlayan projeler uçaklara tanklara gemilere füzelere roketlere dönüşüyor. Türkiye savunma sanayi alanında adeta desten yazıyor. Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu'yu hizmete aldık. Denizaltını da inşa ediyoruz. İHA ve SİHA'da dünyada zaten ilk 3 ülkeden biriyiz. 34 ülkenin semalarını Türk İHA ve SİHA'ları koruyoruz. Gurur hanemize KAAN ile yeni bir halka daha ekledik. Başarıyla uçuşunu gerçekleştirdi. Böylece 5. nesil uçak üreten dünyadaki 4 ülkeden biri olduk.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da muhalefeti hedef aldı; Örnek gösterdikleri 4 gündür KAAN'ı konuşuyor - Resim : 3

"MUHALEFETİN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ ÜLKELER 4 GÜNDÜR KAAN'I KONUŞUYOR"

Yılmadık çalıştık ve başardık. Bunlar daha başlangıç. Önümüzdeki yıllarda daha güçlüsünü daha modernini yapacağız. Şimdi uçak gemimizin bir üst sekmentini yapacağız. Deniz Kuvvetlerimiz çalışmayı yürütüyor. İçimizdeki müzmin muhalifler anlamasa da Türkiye'nin nasıl işlere imza attığını dostlarımız ve hasımlarımız biliyor. Muhalefetin bize örnek gösterdiği ülkelerde 4 gündür KAAN konuşuluyor. Dostlarımız övünürken, rakiplerimiz endişeye kapılıyor. Bizdeki mankurtlaşmışlar KAAN'a bakınca kalorifer peteği ve süpürge sapı görüyor. Ama Asya'dan Afrika'ya kadar bakanlar mazlumlara güven görüyor. Türkiye'yi her alanda güçlendirmeye kalkındırmaya devam edeceğiz. 

Adana her dönemde yaptığı gibi Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzün de lokomotifliğini yapacak. Bunun için de önce sandıkları patlamalı.

Ülkemize ve şehirlerimize yeni hedefler gösterirken arkamızdaki altyapıya güveniyoruz. Türkiye'nin 21 yılda nereden nereye geldiğini herkes kabul eder.

ADANA'YA 21 YILDA 279 MİLYAR TL'LİK YATIRIM

Adana'ya 21 yılda 279 milyar liralık destek yaptık.

55 spor tesisini şehrimize kazandırdık.

Adanalı ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize 20 milyar TL'lik kaynak aktardık.

71 sağlık tesisini Adanalı kardeşlerimize sunduk. Bin 640 yataklı şehir hastanesini sizlerle buluşturduk. 2 sağlık tesisimizin yapımı devam ediyor.

TOKİ ile 18 bin konutu yapıp hak sahiplerine verdik. 6 bin konutun yapımı devam ediyor. 8 bin 873 bağımsız yapının dönüşü tamamlandı.

7 millet bahçesi projesinden 3 tamamlandı. 3'nün yapımı birinin de projelendirmesi devam ediyor.

Bölünmüş yol 400 kilometreyi geçti.

Çukurova Havalimanımızı da bu yıl bitireceğiz.

Adana'ya 11 baraj, 39 sulama tesisi, 10 arazi toplulaştırma projesi 60 taşkın koruma tesisi 1 gölet ve 28 hidroelektrik tesisi kazandırdık. 7 barajın inşası da devam ediyor. 1,3 milyon dekar zirai araziyi sulamaya açarak 9,5 milyar TL'lik çiftçilere gelir sağladık.

Adanalı çiftçilerimize 52 milyarlıları tarımsal destek yaptık. Adana ve Karataş organize tarım bölgelerini hayata geçirdik.

Şimdi de şehrimize kimya organize sanayi kazandırmak için yola çıktık. Adana'daki iş verenlere 9 milyar TL tutarında prim verdik ki istihdam artsın.

Tüm ilçelere doğalgaz arzını sağladık.

Adana ile birlikte tüm Türkiye'ye kazandırdığımız eserler bizim referansımızdır.

Ayyüce Türkeş babası Türkeş'in sözüyle eleştirildi Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı seçildi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok vaatlerini açıkladı! KKTC'de önce eski bakan şimdi de emekli Korgeneral Ömer Paç tütün kaçakçılığından tutuklandı