Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 Nisan'da doğal gazımızı çıkartıyoruz

Son dakika haberleri...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada Karadeniz gazı ile ilgili müjdeli haberi, "Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre" sözleriyle duyurdu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 Nisan'da doğal gazımızı çıkartıyoruz

Son dakika haberleri...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "20 Nisan'da doğal gazımızı çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

1 yılda konutları tamamlayıp teslim edeceğiz.

11 vilayetin tamamında da gerek temel atma gerek konut teslimleri, köy evlerinin teslimleri devam ediyor. Vatandaşlarımdan 1 yıl gibi süre talep ettim. İnşallah biz bu konutlarımızı süratle bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz. Bakanlığımız yoğun çalışmayı devam ettiriyor, enkaz kaldırmalar var. Zemin etütleri yapılıyor.

Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürü olduğu dönemde bu hastanelerin hali ortadaydı. Her taraf pislik içinde, rezillikte. Hatta galoşları satarlardı. Ama şu anda bizim şehir hastanelerimizde, bir defa vatandaşımın huzuru var. Bu hastaneler tertemiz, pırıl pırıl. Vatandaşlarımız şifayı bulunduğu yerde yakalıyor.

BAYRAMI AFİREDEN BAŞLATAN MÜJDE
(Karadeniz doğal gazı) Nasip olursa 20 Nisan arife doğal gazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün planlamalar, hesaplar buna göre."

MİT'ten FETÖ operasyonu! Finans yapılanmasındaki isim Türkiye'ye getirildi Ankara ile İstanbul arası süre 1.5 saat olacak İBB Meclisi'nde gergin anlar! Fatih Portakal'dan olası galibiyet senaryosu