Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor?

Son Dakika: İYİ Parti'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu 'teröre karşı ortak bildiri' için “Onlarla aynı A4 kağıdında buluşmayacağız” diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı. İYİ Parti'ye kendi bildirisini sunması çağrısında bulunan Özel, "Kim kimin yanında, nerede duruyor?" dedi.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor?
  • Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki askeri üslere sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olmasının ardından İYİ Parti'den teröre karşı ortak bildiri ve TBMM'nin bilgilendirilmesi talebi gelmişti.
  • CHP, İYİ Parti'nin TBMM Başkanlığı'na sunduğu ortak bildiriyi imzalamayı reddederken Genel Başkan Özgür Özel, “Onlarla aynı A4 kağıdında buluşmayacağız” demişti.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor? - Resim : 1

  • Özel, partisinin grup toplantısında 'teröre karşı ortak bildiri metni' üzerinden adeta eski ortağını hedef aldı.

MİLLET İTTİFAKI ORTAKLARINA İŞARET ETTİ

  • Genel seçimlerde Millet İttifakı çatısı altında yer aldıkları Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'nin kendi bildirgelerini sunduklarını kaydeden Özel, İYİ Parti'ye dönerek "AK Parti, MHP ve İYİ Parti de bir başka bildirgeyi sunuyorlar. Hepsi okunsun, hepsi oylansın. Kim kimin yanında, nerede duruyor hepsi belli olsun" dedi.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor? - Resim : 2

"ONLAR İÇİN TERÖRÜ KINAMANIN BİR KIYMETİ YOK"

  • Terör bölgesi olan Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyonlara ilişkin konuşan Özel, "Bu kararları kim aldı? Niye inat ediliyor? Sorularımıza yanıt vereceksiniz, eksik varsa gidereceksiniz dedik. Dediler ki 'Biz bilgi vermeye gelmeyiz.' Sorumluluğunuzu sizinle paylaşmayız, sorumlularla aynı A-4'te buluşmayız dedik. Onlar için terörü kınamanın bir kıymeti yok, yanlarında durmanızın bir kıymeti var" dedi.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor? - Resim : 3

"CHP KENDİ BİLDİRGESİNİ SUNACAK"

Özel, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

  • Bugün Meclis başkanı yine bir bildirge kaleme almış yine bütün partilere yollamış. İmzalayanlar var.
  • Bu kez CHP imzalamadı, Saadet imzalamadı, Gelecek imzalamadı, bu kez DEVA imzalamadı, bu kez Demokrat Parti imzalamadı. 
  • CHP kendi bildirgesini MYK’den imzalamıştı, grup başkanvekilleriyle imzaladık. Bugün Meclis Başkanlığına CHP’nin bildirgesini sunuyoruz.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor? - Resim : 4

"KİM KİMİN YANINDA, NEREDE DURUYOR?"

  • Saadet, Gelecek, Demokrat Parti, DEVA kendi bildirgelerini sunuyorlar. AK Parti, MHP ve İYİ Parti de bir başka bildirgeyi sunuyorlar.
  • Hepsi okunsun, hepsi oylansın. Kim kimin yanında, nerede duruyor hepsi belli olsun.

İYİ PARTİ'YE 'AK PARTİ VE MHP'DEN AYRIL' ÇAĞRISI 

  • Bir tek şey söylerim, üyelerinin iyi niyetine, vatanseverliğine, cumhuriyetçiliğine sahada hepimizin şahit olduğu, geçmişte birlikte ittifak içinde olduğumuz, AK Parti’nin MHP’nin yanlış politikalarına onurla itiraz eden İYİ Parti’nin de bu sorumlu AK Parti’den ayrışarak kendi bildirgesini imzalamasını ümit ediyoruz, aksi durum hepimizi çok üzüyor.
  • Biz kendimizi biliyor muyuz, biz Atatürk'ün partisi olduğumuzu, milliyetçi olduğumuzu biliyor muyuz, biz kendimize güveniyoruz kim ne yaparsa yapsın.
  • Sen durduğun yerde dur, Atatürk'ün peşinde dur zaman yine seni haklı çıkaracak. Tayyip beyin peşine takılmadık hata mı yaptık. Yine biz başaracağız.

Son Dakika: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ve MHP ile ortak bildiri imzalayan İYİ Parti'yi bir kez daha hedef aldı: Kim kimin yanında, nerede duruyor? - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

İBB'nin Kadıköy'deki çalışması trafiği felç etti Türkiye'den 1 milyon dolarlık pul biber ihracatı Bakan Fidan: Gazze'de başlayan savaş sarmalı girdaba dönüyor Nitelikli dolandırıcılara Sibergöz-15 operasyonu! 51 şüpheli yakalandı