Son dakika! AK Parti'li vekil Hüseyin Yaman'ın akrabaları göçük altında kaldı!

Son dakika haberleri... AK Parti'li Milletvekili Hüseyin Yayman'ın akrabaları Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de meydana gelen depremde enkazın altında kaldı. Yaman, ailesi ile ilgili açıklamada, "İki ağabeyim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında." dedi.

Son dakika! AK Parti'li vekil Hüseyin Yaman'ın akrabaları göçük altında kaldı!

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem, 10 kenti vurdu. Kahramanmaraş, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da pek çok bina enkaza döndü. İlk tespitlere göre 284 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 bin 323 kişinin yaralandığı depremin ardından İçişleri Bakanlığı dördüncü seviye alarm verdi. AFAD, uluslararası yardım çağrısı yaptı. Toplam 32 artçı deprem yaşanırken, en büyük artçı depremin şiddeti 6,6 olarak kaydedildi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, depremden sonra CNN Türk canlı yayınına bağlandı.

Hüseyin Yayman, enkazın altında kalan akrabaları olduğunu "İki ağabeyim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında.” sözleriyle ifade etti.

Öte yandan Ak Parti Adıyamam milletvekili Yakup Taş ve ailesi enkaz altında kaldığı belirtildi.

deprem Kahramanmaraş
Hatay'ın son hali! Havalimanı ve otoyollar... 17 Ağustos depreminden sonra en büyük deprem! Havadan Kahramanmaraş! Deprem sonrası... Deprem çantası nasıl hazırlanır, içinde neler olmalı?