Son dakika: AK Parti'de yeni görevlendirmeler! MYK'da boş kalan 3 koltuk için isimler belli oldu

Son dakika haberi... AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısında boş kalan 3 koltuk için yeni isimler belirlendi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, AK Parti İnsan Hakları Başkanı Mehmet Ali Zengin oldu.

Son dakika: AK Parti'de yeni görevlendirmeler! MYK'da boş kalan 3 koltuk için isimler belli oldu

AK Parti Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün bir araya geldi. Toplantıda boş kalan 3 koltuk için yeni isimler belirlendi.

Buna göre;

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, AK Parti İnsan Hakları Başkanı Mehmet Ali Zengin oldu.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla; Genel Başkanvekili olarak atanan Sn. Efkan Ala'yı, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olan Sn. Zafer Sırakaya’yı, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanan Sn. Mehmet Ali Zengin'i, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilen Sn. Yusuf Ziya Yılmaz’ı, Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilen Sn. Betül Sayan Kaya’yı ve Genel Başkan Danışmanı olan Sn. Kasım Gülpınar’ı tebrik ediyor, her bir arkadaşımıza yeni vazifelerinde hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı'ndan 'Mehmet Şimşek' açıklaması! Halk TV yorumcusundan skandal sokak çağrısı Hangi parti asgari ücret için ne kadar istiyor? Hazine yardımına bloke talebi kabul edilmedi