Son Dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı için cenaze töreni düzenlendi

Son Dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı 96 yaşında hayatını kaybetti. İstanbul'da yaşamını yitiren merhume için bugün Eyüp Sultan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Son Dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı için cenaze töreni düzenlendi

Son Dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı 96 yaşında hayatını kaybetti. Fatma Yazıcı'nın cenaze töreni bugün Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'yı yalnız bırakmadı. Erdoğan, Eyüp Sultan Camisi'ndeki cenaze namazına katıldı.

"EVLATLARI EN ÖNEMİ MİRASI"

Cenaze töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu cümleleri aktardı:

"Bu yolda beraber yürüdüğümüz Hayati kardeşimizi yetiştiren ve buna vesile olan Fatma annemiz için tezkiye en güzel şekilde yapıldı. Her nefis ölümü bir gün tadacaktır. Fatma annemiz 96 yaşına vefat etmiştir. Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi, bu evlatlar onun en önemli mirası. Ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde en önemli şahitleri olacaktır."

Eyüp Sultan Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır ve İsrail'e gidecek mi? 'Gabar'da petrol bulduk, akaryakıta neden zam geliyor? Emekli maaşlarına artış var mı? Mehmetçik Metina'da 3 teröristi öldürdü