Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama

Son dakika haberleri... Adana'daki AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırının ardından açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, saldırganın gözaltına alındığını açıkladı.

Son dakika haberleri... Adana Çukurova'daki AK Parti İlçe Binasına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan AK Parti ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli geldi.

Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama - Resim : 1

SALDIRGAN YAKALANDI
Parti tabelası ve bayrakların asılı olduğu tedbir amaçlı boşaltılan binaya elindeki tüfekle ateş eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin 12 el ateş ettiği ortaya çıktı.

"SALDIRGAN, 'AK PARTİ'YE KARŞIYIM' DİYEREK ATEŞ AÇMIŞ"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, "AK Parti seçime odaklanmışken bu tip provakasyonlar AK Parti teşkilatlarında zerre kadar çekinme yaratmaz. Hiçbir şekilde geri adım atmadan sandığa gideceğiz. Demokrasimiz güçlüdür. AK Parti 20 yıldır demorasi yoluyla mücadelesini veren güçlü bir partidir. Emniyet güçlerimiz saldırganı yakaladılar. Sorgusu da yapılıyor. Saldırgan, 'AK Parti'ye karşıyım' diyerek ateş açmış. Şu an bunun önemi yok. Hepimize geçmiş olsun" dedi. 

Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama - Resim : 2

AK PARTİ'DEN SALDIRI SONRASI İLK AÇIKLAMA
Saldırının ardından AK Parti'den ilk açıklama geldi.

Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama - Resim : 3

KANDEMİR: "TÜM TEŞKİLATIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Tüm teşkilatımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama - Resim : 4

NUMAN KURTULMUŞ: SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Provokasyonlara karşı bütün milletimizin dikkatli olması gerekiyor. Bu saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Bütün partilerin bu saldırılara karşı ortak bir tavır olmaları gerekiyor. Saldırıda bir kişinin gözaltına alındığı bilgisi var." dedi.

Son dakika! AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! İşte ilk açıklama - Resim : 5

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Togg, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Davutoğlu'ndan 'Sünni' videosu Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki