Son Dakika.... Afyonkarahisar’da helikopter otel bahçesine düştü

Afyonkarahisar'da iniş halinde olan helikopter ağaçlara çarpıp Akrones Otelin arkasına düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza anında helikopterde olan kişiler otelde dinlenmeye çekildi.

Afyonkarahisar’da bir ilaç firmasına ait 2 kişilik helikopter iniş sırasında 5 yıldızlı otelin bahçesindeki çitlerin üzerine düştü.

Olay, kent merkezinde Sadıkbey Mahallesi'nde oteller bölgesinde meydana geldi.

Son Dakika.... Afyonkarahisar’da helikopter otel bahçesine düştü - Resim : 1

Edinilen bilgilere göre, otele iniş yapmak isteyen 2 kişilik helikopter düştü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis, güvenlik ve AFAD ekibi sevk edildi.

Son Dakika.... Afyonkarahisar’da helikopter otel bahçesine düştü - Resim : 2

Çitleri saran çam ağaçlarının üzerine çakılan helikopterdeki N.C. ve B.C. isimli şahıslar kazayı yara almadan atlattı.

Son Dakika.... Afyonkarahisar’da helikopter otel bahçesine düştü - Resim : 3

Olayın ardından ekiplerin bölgedeki incelemeleri devam ediyor.

ÇOCUKLUK HAYALİYDİ

İzmir'de sağlık sektöründe faaliyet gösteren iş insanı N.C.'nin tatilini sürdürdüğü 5 yıldızlı otele iniş yaparken oğlu B.C. ile kırıma uğradığı aktarıldı. İş insanı N.C.'nin, çocukluktan bu yana hayalinin helikopter ve uçak kullanmak olduğu öğrenilirken, Sivil Havacılık ve Milli Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş TUSAŞ Uçuş Akademisinde eğitim aldığı ve pilotluk sertifikasıyla uçuşlara başladığı öğrenildi.

Son Dakika.... Afyonkarahisar’da helikopter otel bahçesine düştü - Resim : 4

Canan Kaftancıoğlu'dan CHP'de değişim isteyenlere tepki Bakan Yumaklı'dan 'elektrik' müjdesi İmamoğlu beraat ettiği davada yeniden yargılanacak Bakan Uraloğlu'ndan sevindiren açıklama: Türksat 6A fırlatılıyor!