Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğulunun cezasına ilişkin açıklama

Son dakika haberleri... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun kuryeyi öldürdüğü olayda aldığı cezaya ilişkin konuştu. Tunç, "Şikayetçinin de vazgeçmiş olması nedeniyle böyle bir sonuç çıktı" dedi.

Son dakika! Adalet Bakanı Tunç'tan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğulunun cezasına ilişkin açıklama
  • Son dakika haberleri... Ankara Kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun aldığı cezaya dair tartışmaları değerlendirdi.

ALDIĞI CEZAYI DEĞERLENDİRDİ

  • Tunç, "Somali Cumhurbaşkanının oğlu asli kusurlu, diğeri tali kusurlu adli tıp raporuna göre. Şikayetçi de şikayetinden vazgeçti. Verilen hapis cezasının paraya çevrilmesi herhalde eleştiriliyor. Tabi bu mahkemenin takdiri, taksirle işlenen bir suç. Diğer yandan şikayetçinin de vazgeçmiş olması nedeniyle böyle bir sonuç çıktı ortaya. Kamu davası devam etti. Alınan cezanın miktarı açısından mahkemenin verdiği karar bu yönde oldu" açıklamasını yaptı.

27 BİN 300 TL PARA CEZASI

  • Motokurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olan Somali cumhurbaşkanının oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un yargılandığı davada ilk duruşmada karar açıklanmış, Mohamud'a verilen 2 yıl 6 aylık ceza, 27 bin 300 lira para cezasına çevrilmişti.
Bakan Koca açıkladı! Yoğun bakımlar yüzde 72 dolu Bağ-Kur'lunun emeklilik prim gün sayısı 7200'e düşecek mi? İYİ Parti'nin Antalya adayı belli oldu Yerel Seçimler için deprem bölgesi açıklaması