Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana bin 229 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Ermenistan’ın bölgede hem ateşkes ihlalleri yaptığı hem de siper kazdığı, yeni mevziler açtığı, tahkimat yaptığı gözlemleniyor." ifadelerine de yer verildi.

Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 1 haftada 24'ü FETÖ üyesi 36 teröristin sınırda yakalandığı belirtildi.

Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok - Resim : 1

Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana bin 229 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı.

Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok - Resim : 2

İşte Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama;

Ermenistan’ın bölgede hem ateşkes ihlalleri yaptığı hem de siper kazdığı, yeni mevziler açtığı, tahkimat yaptığı gözlemleniyor.

Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok - Resim : 3

Denizaltılarımızın havuzlanması için ihtiyaca yönelik özel olarak tasarlanan ve Bakanlığımıza bağlı ASFAT ana yükleniciliğinde inşa edilen, kendi boyutunda dünyada tek olan denizaltı havuzunda ilk olarak yarın TCG BATIRAY denizaltımız havuzlanacaktır.

Detaylar gelecek...

Son Dakika: 9 ayda bin 229 terörist öldürüldü! Terörle mücadeleye geçit yok - Resim : 4

Eyüpsultan tarihi mezarlığı talan edildi! Defineciler mi yaptı? Kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Sulama depoları boşaltıldı Libya felaketinden sonra merak edildi! İstanbul'da hangi barajlar tehlikeli? Rusya ve Ukrayna'ya yeni büyükelçi atandı