Son Dakika: 7 yıldır firari olan FETÖ'cü hakim Necmeddin Özmen Ankara'da yakalandı

Son Dakika: FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve 7 yıldır firari eski Yargıtay tetkik hakimi Necmeddin Özmen, Ankara'da gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibinin yaptığı takip neticesinde yakalanan Özmen'in kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştirdiği ortaya çıktı.

Son Dakika: 7 yıldır firari olan FETÖ'cü hakim Necmeddin Özmen Ankara'da yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan firari eski Yargıtay tetkik hakimi Necmeddin Özmen, Ankara'da gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kurulan özel ekibin yaptığı takip sonucu 7 yıldır firari olan Özmen'in, Etimesgut ilçesinde yakalandığı bildirildi.

Son Dakika: 7 yıldır firari olan FETÖ'cü hakim Necmeddin Özmen Ankara'da yakalandı - Resim : 1

SÜREKLİ KILIK VE ADRES DEĞİŞTİRDİ

Örgütün haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen Özmen'in, aranma kaydının olduğu, 7 yıldır kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştirdiği, üzerinde başka kişilere ait kimlikler bulundurduğu ve bu kimlikleri kullandığı belirlendi.

Son Dakika: 7 yıldır firari olan FETÖ'cü hakim Necmeddin Özmen Ankara'da yakalandı - Resim : 2

1 MİLYON 500 BİN TL'LİK DÖVİZLE YAKALANDI

Firari eski Yargıtay tetkik hakimi Özmen'in üzerinde mali değeri 1 milyon 500 bin Türk lirası olan euro, dolar, İsveç frangı ve altın ele geçirildi.

Yakalanmadan önce yurt dışına kaçmak üzere olduğu değerlendirilen Özmen'in Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Yunan'ın gözü Abdülhamid Han'da SGK'den yapılandırma ödeme sürelerine ilişkin açıklama Fatih Portakal'ın yeni adresi belli oldu! Can Ataklı'dan cuma gününün tatil olmasını isteyenlere hakaret!