SON DAKİKA! 56. saatte anne ve Masal bebek kurtarıldı

SON DAKİKA! Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği depremin merkezi Kahramanmaraş'ta göçük altındaki 25 yaşındaki hamile bir kadın ve 1,5 yaşındaki kızına ulaşıldı. Masal bebek göçükten çıkarılırken annesi için çalışmalar devam ediyor. Aynı enkazdan kesin olmamakla birlikte 5 kişi kurtarıldı. Aynı binadaki çalışmalar sabah saatlerinden beri devam ederken göçükte sağ olan vatandaşların olduğu düşünülüyor. O anlar TRT Haber canlı yayınında an be an takip ediliyor...

SON DAKİKA! 56. saatte anne ve Masal bebek kurtarıldı

Son dakika deprem haberleri... TRT Haber yayınında muhabir Sena Kaya, Kahramanmaraş'ta göçük altında hala sağ kişilerin olduğunu, kurtarma ekiplerinin yoğun bir çabayla göçük altındaki kişilere ulaşmaya çalıştığını söyledi.

SON DAKİKA! 56. saatte anne ve Masal bebek kurtarıldı - Resim : 1

Göçük altında hamile bir kadın ile 1,5 yaşındaki bir bebeğin de kurtarılmayı beklediği bilgisi paylaşılmıştı. O kadına ve bebeğe ulaşıldı. Aynı binada birçok kişiye ulaşıldı. 

Annesini emerek hayatta kaldığı öğrenilen Masal bebeğin kurtarıldığı anlar bir an olsun coşkuyu yaşattı. Umudu artırdı. Masal'ın annesinin hamile olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Anne için kurtarma çalışmaları devam ediyor.

SON DAKİKA! 56. saatte anne ve Masal bebek kurtarıldı - Resim : 2

Canlı takip için:

Seferberlik nedir, hangi durumlarda ilan edilir? Enkazda elinde fenerle bekleyen genç kız kurtarıldı Mucize anlar canlı yayında takip edildi! 45 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı Muharrem İnce: Asker kışladan çıksın