SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları TEKNOFEST kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirdi

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları, TEKNOFEST kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları’nın Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST’te selamlama uçuşu gerçekleştireceğini açıkladı.

Açıklamada, “TEKNOFEST 2023 kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanına intikal eden Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarımız, İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirecek. 13.30-13.45 ve 14.00-14.45 saatleri arasında gözünüz gökyüzünde olsun.” ifadelerine yer verildi.

SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları TEKNOFEST kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirdi - Resim : 1

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Solo Türk ve Türk Yıldızları, TEKNOFEST 2023 kapsamında İstanbul Boğaz’ı üzerinde selamlama uçuşu yaptı.

SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları TEKNOFEST kapsamında İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştirdi - Resim : 2
27 Nisan -1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek TEKNOFEST 2023 için hazırlıklar sürerken, Atatürk Havalimanı’na ulaşan Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Solo Türk ve Türk Yıldızları da selamlama uçuşu için yeniden havalandı. İstanbul Boğazı'na ulaşan Solo Türk ve Türk Yıldızları selamlama uçuşu yaptı. Türk pilotlarının uçuşu vatandaşlardan büyük beğeni toplarken, turistler de dürbünlerle uçakları izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu tokalaşmadı Son dakika! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:Kılıçdaroğlu iflas bayrağını çoktan çekmiştir Meteorolojiden son dakika uyarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması müjdesi