SOLOTÜRK Belçika'da Gösteri Düzenledi

SOLOTÜRK, Belçika'nın Hechtel-Eksel kasabasında uluslararası hava gösterisinde muhteşem birperformans sergiledi.

SOLOTÜRK Belçika'da Gösteri Düzenledi

Türk Hava Kuvvetleri'nin göz kamaştıran akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika'da düzenlenen uluslararası bir hava gösterisinde izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Uluslararası Katılım ve Kalabalık İzleyici

Organizasyon, Sanicole Havacılık Kulübü tarafından Hechtel-Eksel kasabasında gerçekleştirildi. Gösteriye, Belçika, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada, İsveç, İsviçre, Slovenya, Polonya ve İrlanda gibi ülkelerden gelen birçok katılımcı yer aldı ve toplamda yaklaşık 250 bin izleyici toplandı.

Unutulmaz Performans ve İmza Ağırlığı

Gösteride SOLOTÜRK ekibi, izleyicilerin büyük beğenisini toplayarak muhteşem bir akrobasi gösterisi gerçekleştirdi. Pilotların performansı, İngilizce ve Flamanca açıklamalarla zenginleştirildi, böylece seyircilerin manevraları daha iyi anlaması sağlandı.

Gösterinin ardından, SOLOTÜRK standı önünde büyük bir kalabalık toplandı. Hayranlar, Türk pilotlardan imza almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca, SOLOTÜRK, F-16 uçaklarının <<50. yıl dönümü>> programı çerçevesinde özel bir formasyon uçuşuna da katıldı.

Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK, Belçika'da gösteri uçuşu gerçekleştirdi....

Türk Hava Kuvvetlerinin F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK, Belçika'da gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Hechtel-Eksel kasabasında düzenlenen hava gösterisine SOLOTÜRK'ün yanı sıra aralarında Belçika, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada, İsveç, İsviçre, Slovenya, Polonya ve İrlanda’nın da olduğu ülkelerden çok sayıda ekip katıldı.

150 ton çöpü yol kenarına döken belediyeye ceza Abi Enes'in kolundaki diş izi Narin'e mi ait? Narin soruşturması hangi aaşamada? Aranan hırsız tezgah altında çıktı