Sokak röportajında hakaret | Dilruba tutuklu bulunduğu cezaevinden seslendi

İzmir'de verdiği sokak röportajında Instagram'a getirilen erişim engelini eleştirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Bu yaptığı darbe" diyen AK Parti'ye oy verenler için ise "Hepiniz beyni emcüklenmiş geri zekalılarsınız" ifadelerini kullanan Dilruba Y. tutuklu bulunduğu cezaevinde suskunluğunu bozdu. "Siyasi bir karar neticesinde haksız yere tutuklandım" diyen Dilruba siyasilerden bir ricada bulundu.

  • İzmir'de verdiği sokak röportajında Instagram'a getirilen erişim engeline öfke kusarak Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Bu yaptığı darbe" diyen, AK Parti'ye oy verenler için ise "Hepiniz beyni emcüklenmiş geri zekalılarsınız" ifadelerini kullanan Dilruba Y.'nin tutuklanması kararı üzerine tartışmalar devam ederken, genç kadın tutuklu bulunduğu cezaevinde sessizliğini bozdu.
  • Emniyetteki ifadesinde tepki çeken sözleri eleştiri ve ifade özgürlüğü kapsamında kullandığını, hakaret etme amacının olmadığını belirten ve "Farklı bir anlama sebep olduysam özür dilerim" diyen Dilruba bu kez siyasi bir kararla tutuklandığını ifade etti.

"SİYASİ BİR KARAR NETİCESİNDE TUTUKLANDIM"

  • Oda TV'den Gamze İşler'e açıklama yapan Dilruba K., "Ben iktidarı eleştirdiğim düşünüldüğü için siyasi bir karar neticesinde haksız yere tutuklandım. Herkese çok teşekkür ederim. İnsanın en çok böyle zamanlarda desteğe ihtiyacı oluyor. Herkesin desteğiyle dışarıda olduğumdan çok daha güçlüyüm burada ve gücümü katlayarak çıkacağım" dedi.

SİYASİLERDEN RİCADA BULUNDU

  • Siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunan genç kadın, "Siyasilerin benim hakkımda tam bilgi sahibi olmadan bir basın açıklaması yapmamalarını rica ediyorum. Şu an bu mesele siyaset üzeri bir haksızlık yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

İnsan kaçakçılığı iddiasıyla emekliye ayrılan tuğgeneral hakkında flaş karar Ömer Çelik: Abbas'ı Netanyahu'nun ABD'deki hitabı üzerine davet ettik Türkiye'de maymun çiçeği görüldü mü? Dünyayı alarma geçiren maymun çiçeği virüsünün belirtileri ne?