Siyonizm Karşıtı Aktivist Eitan Aparicio'dan Çarpıcı Açıklamalar

Eitan Aparicio, Filistin'in özgürleşmesi gerektiğini ve uluslararası baskının önemini vurgulayarak geri dönüş planını açıkladı.

Siyonizm Karşıtı Aktivist Eitan Aparicio'dan Çarpıcı Açıklamalar

İsrailli siyonizm karşıtı aktivist Eitan Bronstein Aparicio, Filistin'in özgürleşmesi ile birlikte geri dönme niyetini dile getirerek, Türkiye'nin uyguladığı politikaları örnek teşkil etmesi gerektiğini belirtti.

Ticaret Boykotu ve Uluslararası Baskı

Aparicio, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail ile ticaret boykotunu çok değerli bulduğunu ifade ederek, bu tür kısıtlamaların diğer ülkeler tarafından da benimsenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Aparicio'nun Kişisel Geçmişi

1960 yılında Arjantin'de dünyaya gelen Aparicio, ailesiyle birlikte 5 yaşında İsrail'e göç etti. Zorunlu askerlik görevini tamamladıktan sonra, siyonist rejim altında yaşamaya daha fazla katlanamayacağını anlayarak 5 yıl önce Brüksel'e yerleşti.

Uluslararası topluma çağrı

Aparicio, "Uluslararası baskı, Filistin'de ve İsrail'de barış ve adaletin sağlanması için tek yol" diyerek, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği gibi kuruluşların yaptırımlar uygulaması gerektiğini vurguladı.

Irkçılık ve Soykırım İddiaları

Aparicio, Batılı ülkelerin Yahudi soykırımı ile ilgili geçmişe yönelik sorumluluklarının farkında olmaları gerektiğini ancak bunun yanlış bir şekilde bir Yahudi devletinin kurulmasına neden olduğunu söyledi. Ayrıca, 7 Ekim'deki Hamas saldırısının, İsrail toplumunu içindeki faşist ve aşırı sağcı eğilimleri artırdığını belirtti.

Soykırımın İzleri

Aktivist, İsrail'in Gazze'de uyguladığı stratejinin tüm dünya tarafından görülen bir soykırım olduğunu savunarak, bu durumun özellikle siyonizm karşıtı Yahudileri derinden etkilediğini ifade etti.

Yahudi Toplumunun Suçlu Olduğu İddiası

Aparicio, "Bu korkunç katliamın bizim adımıza yapıldığını görmek berbat. Yahudi halkı için bu uygulamaların yanlış olduğunu ve bunun tüm dünyada yanlış anlaşıldığını düşünüyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Siyonizm karşıtı İsrailli aktivist Eitan Bronstein Aparicio, AA muhabirine, İsrail'in Gazze'deki...

Siyonizm karşıtı İsrailli aktivist Eitan Bronstein Aparicio, AA muhabirine, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aydın'da Tanker ile Minibüs Kazası İstanbul Boğazı'nda Gemi Kurtarma Operasyonu Batman'da Tarihi Eser Kaçakçılığına Karşı Operasyon Ardahan'da Çöp Toplama Çalışmalarına Destek