Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'nin 100'üncü yılında büyük bir gurur yaşattı. Bakanlardan ise Avrupa'da İstiklal Marşı'nı okutan Filenin Sultanlarına tebrik mesajları ardı ardına geldi. İşte bakanların, sultanlara mesajları...

Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek şampiyon olan
A Milli Kadın Voleybol Takımı'na siyasi isimlerden peş peşe tebrikler geldi.

BAKAN YERLİKAYA: "NE KADAR GURUR DUYSAK AZ"

Filenin Sultanlarını tebrik eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Harikasınız Filenin Sultanları. Sizlerle ne kadar gurur duysak az. Milletler Ligi’nden sonra 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini yürekten tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN ŞİMŞEK: "TÜRK KADINININ GÜCÜ"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise sosyal medyadaki mesajında "Türk kadınının gücü. Tebrikler Filenin Sultanları" ifadelerini kullandı.

Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Filenin Sultanlarını tebrik ettiği mesajında "CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz Filenin Sultanları." ifadelerini kullandı.

BAKAN ÖZHASEKİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise sosyal medyadaki mesajında "Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu. 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandı.

BAKAN ERSOY

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise mesajında "Size şampiyonluk çok yakışıyor. Tebrikler Filenin Sultanları. Tebrikler Daniele Santarelli ve tüm ekip." ifadelerini kullandı.

Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi - Resim : 2

BAKAN BOLAT

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise mesajında "Bu gurur hepimizin! 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan A Millî Kadın Voleybol Takımımızın tüm oyuncularını ve teknik ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Özverileriyle başarıyı bir alışkanlık haline getiren sporcularımızla gurur duyuyoruz. " dedi.

BAKAN VEDAT

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise tebrik mesajında "Sizinle gurur duyuyoruz. Sırbistan'ı yenerek Avrupa Voleybol Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik ediyorum. Şampiyonluk Türkiye'ye çok yakıştı" ifadelerini kullandı.

BAKAN URALOĞLU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise "FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU! 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan’ı 3-2 yenen A Millî Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyorum. Tebrikler Filenin Sultanları" ifadeleri ile Milli Takımımızı kutladı.

BAKAN TEKİN

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise "Tebrikler Filenin Sultanları….." dedi.

Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi - Resim : 3

BAKAN YUMAKLI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise sosyal medya hesabındaki mesajında "Avrupa’nın en büyüğü Filenin Sultanları. 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında ŞAMPİYON TÜRKİYE" ifadelerini kullandı.

BAKAN BAYRAKTAR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tebrik mesajında "CEV 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Milletimize yaşattıkları bu gurur ve mutluluk için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Siyasi isimlerden Filenin Sultanlarına peş peşe tebrik mesajları geldi - Resim : 4

BAKAN GÖKTAŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise mesajında "Namağlup sultanlar! Avrupa Şampiyonası’nda tüm maçları kazanarak ay yıldızlı bayrağımızı başarıyla dalgalandıran Filenin Sultanları’nı ve teknik ekibi canı gönülden kutluyorum. Başarılarımız daim olsun. " ifadelerini kullandı.

BAKAN KACIR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, tebrik mesajında "Filenin Sultanları gururumuz oldu bir kez daha. Kupa Türkiye’mize çok yakıştı. Şampiyon Türkiye" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanlarına tebrik Filenin Sultanları dış basında Ali Koç'un o hali tepkilere neden oldu Bakan Bayraktar'dan kritik görüşme